Jílové – Votice 0:6 (0:2)

Na začátku zápasu pohrdli domácí vedením, když sólo skončilo vedle branky Tůmy. Poté již převzali otěže do svých nohou votičtí hráči. Po trestném kopu Molčíka ještě hlavičkoval Kolář vedle branky, aby ve 25. minutě se po rohu Homolky dostal míč před několik hráčů do branky – 0:1. Vzápětí střelu Slunečka dorazil do sítě Štork, a když jedovku Dzaby z trestného kopu vyrazil Tůma nad břevno, šlo se do kabin za stavu 0:2. „Hráli jsme proti větru, přesto jsme se dvakrát prosadili,“ měl radost trenér Votic po prvním dějství.

Když se v úvodu druhého poločasu trefili do černého Slunečko po kolmici Zoubka a Tábořík hlavou po centru Říhy, bylo hotovo – 0:4.  Po šancích Říhy, Slunečka a Štorka navýšil stav posledně jmenovaný po úniku Kramného a tenisového kanára domácím uštědřil střídající Němeček po pasu Slunečka.

„Ve druhé půli jsme vítězství potvrdili čtyřmi góly a měli jsme i další šance. A tak je naše výhra ještě pro domácí milostivá. Bylo vidět, že nám pomohlo týdenní trénování na trávě,“ dodal Martin Bárta, jenž má radost z návratu střelce Marka Štorka: „Je pro nás velké plus.“  

Branky: 27. a 75. Štork, 25. Homolka, 47. Slunečko, 49. Tábořík, 80. Němeček. Rozhodčí: Divílek.

Votice: Tůma – Molčík, Šlejmar, Sládek, Homolka – Kolář – Říha (70. J. Kramný), Zoubek, Tábořík (77. Němeček), Slunečko – Štork.

AFK Tuchlovice - Sportovní klub Posázavan Poříčí nad Sázavou z.s. 0:4 (0:0) Jakub Kohák s šéfem Poříčí Lacinou
I bez instalatéra Koháka převálcovalo Poříčí Tuchlovice
Ilustrační foto
Týnec si v Říčanech neškrtnul