VOTICE – HVOZDNICE 5:3

První šanci zápasu měli hosté, ale Obermajer překopl po trestném kopu branku. To vzápětí na druhé straně bylo bodlo Štorka po přihrávce Voráčka přesnější – 1:0. O chvíli později fauloval Šlejmar Mráze a sám hostující útočník se štěstím penaltu proměnil. Posléze ještě hlavičkoval Sládek po rohu těsně vedle hvozdnické branky, ale byli to hosté, kteří každou svou šanci náležitě zhodnotili. Mráz zakončil do prázdné branky brejk a Hromádka po centru upravil na poločasových 1:3. To nezměnil ani před přestávkou Štork, jemuž gólman únik vyrazil nohou.

Po bouřce v kabině předvedli Votičtí ve druhém dějství fičák. Střelu Písaříka ještě gólman vyrazil, ale Štork po nabídce Voráčka již snížil na 2:3. Netrvalo dlouho a míč se po střele Písaříka odrazil od tyče do brankáře a skončil v síti – 3:3. Po hodině hry Homolka dokonal obrat. Následně byl vyloučen hostům Obermajer po úderu rukou do Homolky. To domácím pomohlo a proti deseti se ještě v 81. minutě prosadil Voráček po úniku Táboříka zpětné přihrávce Kramného.

„V první půli jsme byli ze začátku aktivní a ujali se vedení. Poté jsme ale přestali hrát, byli jsme bez důrazu, pohybu, všude jsme byli druzí a produktivní soupeř nás trestal. Ve druhé půli jsme na ně vlítli, brzy jsme snížili a následně dokonali obrat. Druhý poločas již byl v pořádku a kluci viděli, že samo to nepřijde a musí hrát to, co mají," řekl po zápase trenér Votic Martin Bárta.

Branky: 11. a 51. Štork, 58. Slunečko, 60. Homolka, 81. Voráček – 15. (z PK) a 27. Mráz, 34. Hromádka. Rozhodčí: Asník. ŽK: 4:2. ČK: 63. Obermajer (H). Diváci: 130. Poločas: 1:3.

Votice: Soukup – Říha, M. Šlejmar, Sládek, Slunečko – J. Kramný, M. Budil, Písařík (71. V. Budil), Homolka (78. Tábořík) – Voráček, Štork.