TACHOV –  VOTICE                                 5:0
Den blbec potkal fotbalisty Votic, když by asi gól nedali ani do půlnoci. V prvním poločase měla příležitosti obě mužstva, ale Faitlovu ránu a dvakrát Řezáče po přihrávkách Pleška a Čupra vychytal domácí gólman Bobčík. Na druhé straně se zaskvěl Soukup dvakrát proti Žemličkovi, jednou vyčapal Folejtara a Hudce. Skóre se měnilo až ve 43. minutě, když akci Hudce zakončil Folejtar.

Po přestávce se tlačily Votice za vyrovnáním, ale síť nerozvlnili Haas po přihrávce Polodny, Řezáč po přiklepnutí Pleška a po dlouhém autu Budila, Čupr z trestného kopu a po centru Pleška, když je většinou zastavil brankář Bobčík. A tak udeřilo na druhé straně, když rychlý protiútok zakončil Žemlička. Následně se hosté rozsypali a ještě třikrát inkasovali po brejcích a střelách Žemličky a dvěma ranám Hudce.

Trenér Votic Ivan Pihávek měl po zápase těžkou hlavu. „Zápas jsme začali dobře, vytvořili si tlak, ale šance, které volaly po gólu jsme nedali. Pak se hra srovnala, soupeř měl také šance a těsně před poločasem po hrubé chybě obrany skóroval. Po přestávkové bouřce v kabině, jsme druhou půli začali dobře, ale nebyli jsme schopni gólově zakončit ani sedm šancí. Následovaly odkopy soupeře, které obrana nezvládla a domácím jsme hrubkami věnovali vysokou výhru. Je to k zamyšlení, čeho jsme se dopouštěli ve druhém poločase, když Tachov vyklidil pozice. Nevím proč k tomu dochází, když  nejsme na postup ani sestup."    

Branky: 72. a 76. Žemlička, 82. a 89. Hudec, 43. Folejtar. Rozhodčí: Váňa. ŽK: Viskup (V). Diváci: 151. Poločas: 1:0.

Votice: Soukup – Říha, Faitl, M. Budil, Bareš – Viskup, Čupr (76. Soldát), Polodna, Pleško – Haas (82. Matějka), Řezáč.