NOVÝ KNÍN – VOTICE 2:2 PK 4:5

V utkání měli hostující hráči více ze hry, ale nerovný terén, vyhovoval spíše Novému Knínu. Ten šel rychle do vedení hlavičkou Svárovského. Votičtí do poločasu vyrovnali křížnou střelou Homolky.

„Těžko jsme se vyrovnávali s hrbolatým hřištěm. Naší kombinační hře moc nevyhovoval. Soupeři stačilo bořit a nakopávat dlouhé míče," posteskl si Bárta.
V úvodu druhé půle se Votičtí na dvacet minut vytratili a tak šli domácí opět do vedení. Svárovský nejprve šteloval mířidla po rohu, aby se za chvíli již hlavou po trestném kopu nemýlil. Poté Votičtí zabrali, Kramný a Písařík ještě gólmana nepřekonali. A tak musel hostům vypomoci domácí Lomoz, jenž po dlouhém autu Sládka a teči Kamarýta zamířil do vlastní sítě.

„Posledních deset minut jsme je zmáčkli a nakonec to tam padlo," oddechl si kouč Votic, které nakonec vyhrály v penaltovém rozstřelu: „Jeli jsme do Knína vyhrát. Když jsme ale ještě pár minut před koncem prohrávali, tak dva body beru. Ten plusový to vylepšil," dodal Martin Bárta.

Branky: 7. a 57. Svárovský – 33. Říha, 88. vlastní Lomoz. Rozhodčí: Hájek. Poločas: 1:1.

Votice: Tůma – Homolka, Šlejmar, Sládek, Kořínek – Říha, Zoubek (46. Kramný), Tábořík, Slunečko (75. Písařík) – Kamarýt, Štork.