SÁZAVA – TÝNEC NAD SÁZ.  0:2

V prvním poločase byla hra vyrovnaná. Otevřít skóre  mohli první hosté, ale Žížala ze strany nastřelil břevno, což se o chvíli později podařilo i hlavičkou Dvořákovi. Domácí zahrozili střelou, která prolétla podél týnecké branky. V závěru poločasu hosty dvakrát zachránil Kruliš na brankové čáře.

Po přestávce zvýšili domácí  obrátky a měli řadu standardních situací, které ale hostující obrana v čele s brankářem Krulišem odvrátila někdy i se štěstím do bezpečí. Hosté zahrozili jen v úvodu druhého dějství, když Jíša po Orsákově nabídce pálil vedle.

Rozhodnutí přišlo v samotném závěru zápasu. Sázavští se tlačili za vítězným gólem, ale ten přišel na druhé straně, když chyboval domácí stoper a Dvořák po přihrávce Žížaly  do prázdné branky otevřel skóre. Následně domácí vrhly všechny síly dopředu, ale do otevřené obrany unikl Orsák jehož nabídku uklidil do sítě hlavou asistent trenéra Vavrek, který byl na hřišti pouhé dvě minuty.

„Přijeli jsme pro bod, který jsme chtěli uhrát ze zajištěné obrany a vezeme domů dokonce tři," jásal po zápase hrající trenér Týnce Radek Skála a dodal: „Podařilo se nám uskákat dobré standardky soupeře, kterých měl hlavně ve druhém poločase mraky. Na hrbolatém hřišti, které nám dělalo problémy, byla Sázava o trochu lepší. Domácí se v závěru tlačili za gólem, ale my jsme ze dvou brejků do otevřené obrany potrestali. Opět nás podržel brankář Kruliš, který chytil čtyři, pět gólů a vyšlo mi střídání Jardy Vavreka, který hru oživil a dal druhý gól," smál se Skála.

Branky: 80. Dvořák, 90. Vavrek. Rozhodčí: Procházka. ŽK: 0:2. Diváci: 200. Poločas: 0:0.

Týnec: Kruliš – Kavoň (72. Voldřich), Štamberský, Mach, Sedlák – Orsák, Radačovský, Dvořáček, Žížala (88. Vavrek) – Dvořák (83. Skála), Jíša.