Starší dorost

MĚLNÍK – VLAŠIM 2:1

V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal, ve kterém domácí uštědřili hostům lekci z produktivity. První dlouhý nákop do šestnáctky prodloužil Janda až za Kabátova záda, druhý zakončil z malého vápna do sítě Suchomel – 2:0. Z několika standardních situací hosté nic nevyužili a neprosadil se ani v největší šanci Srb.
Do druhé půle vstoupili Vlašimští aktivně. Domácí spoléhali pouze na bránění vedení a občas podnikli brejky. Útočné snažení hostů bylo ale trochu otupeno zbytečným vyloučením Zamrzly. I v deseti byli hosté aktivnější, ale stačili jen v závěru snížit Srbem.

„Zápas rozhodl první poločas, který jsme vůbec nezvládli. Nejenže jsme si kvůli nedůslednosti nechali dát dva hloupé góly, ale vůbec jsme nehráli to, co jsme si před zápasem řekli. Ve druhé půli jsme se sice o 100 procent zlepšili, ale zápas již neotočili. Další bodová ztráta mě samozřejmě mrzí, ale doufám, že kluci již doma Poděbrady zaberou a nastartují nějakou delší vítěznou sérii," přeje si trenér Vlašimi Josef Linhart.

Branky: 15. Janda, 33. Suchomel – 86. Srb. Rozhodčí: Šťastný. ŽK: 3:5. ČK: 85. Svačina – 77. Zamrzla. Poločas: 2:0. Vlašim: Kabát – Jelínek (53. Bělohlávek), Sedláček, F. Brýl (82. Vejvoda), Martinák – M. Zamrzla, Srb, Jeništa, Matzner (73. Vesecký) – Novotný (37. Motyčka), Dušek.

Mladší dorost

MĚLNÍK – VLAŠIM 2:1

Druhý Mělník přes zimu posílil o hráče z ligy, což je na jaře znát. V prvním poločase si lídr z Vlašimi vytvořil příležitosti, ale Štyx s Motyčkou je neproměnili. Domácí hrozili jen ze standardních situací.

Po přestávce Mělník zkvalitnil a přitvrdil hru. To pocítil Macháček. „Nejdřív ho soupeř srazil až na střídačku a za chvíli skluzem zkontroloval jeho chrániče, za což měl dostat žlutou kartu. Jelikož už jednu měl, měl být vyloučen. Bohužel se tak nestalo," zlobil se trenér Vlašimi Jaroslav Váňa.
Červenalo se ale na druhé straně, když po chybě Vlašimi a přečíslení, fauloval žlutý Rut a byl vyloučen. V oslabení se hosté zatáhli do obrany, hrozili z brejků a po jednom je Dušek dostal do vedení. Vzápětí mohl přidat druhý gól, ale brankář ho vychytal. V závěru zápasu měli domácí tlak, který díky střídajícím Antošovi a Jandovi přetavili, po standardních situacích, k otočení výsledku.

Branky: 72. Antoš, 75. Janda – 64. Dušek. Rozhodčí: Tichý. ŽK: 2:1. ČK: 54. Rut (V). Poločas: 0:0. Vlašim: Fialka – Němec, V. Brýl, Macháček, Rut – Blažek, Vender (55. Martinák), Zeman, Arnolt – Motyčka (51. Dušek), Štyx (68. Lalouček).