STARŠÍ DOROST

KROČEHLAVY – VLAŠIM 0:3

V první půli se hrál fotbal nevalné úrovně, Vlašimští z přemíry snahy často kazili v rozehrávce a domácí jejich chyb nedokázali využít ani z řady rohových kopů.
Po změně stran hosté evidentně přidali a vynutili si převahu. Nejprve neproměnili dvě tutovky Albrecht a Staněk. Následně spálili dvě šance i domácí. Rozhodnutí přišlo mezi 71. až 84. minutou, kdy Vlašim třikrát udeřila – Stanka po přihrávce Zváry, Filip po asistenci Albrechta a Albrecht po přihrávce Švece. Kročehlavy mohly snížit, ale v 86. minutě penaltu Gabriel chytil.

Petr Staněk, trenér Vlašimi: „Zápas se nám především v první půli herně vůbec nepovedl. Neustálými chybami v rozehrávce a kombinaci jsme se prakticky nedostali do hry. Zlepšeným výkonem po změně stran jsme ale dokázali vydolovat důležité body."

Branky: 71. Stanka, 75. Filip, 84. Albrecht. Poločas: 0:0. Vlašim: Gabriel – Šanda, Ptáček, Zvára, Srb – Peroutka, Stanka, Švec, Hoch – Staněk, Albrecht. Střídali: Filip, Pavouček, Bílý, Polyak.

BENEŠOV B – KUNICE 0:1

Benešov měl na pyšelském hřišti z kopce od začátku tlak, z čehož ve 4. minutě vyplynul faul na Říhu, jenže míč z penalty poslal Maršík do břevna. Další domácí střely zpacifikoval Šach. Hosté nehráli špatně a jak mohli využívali rychlíky Rubliče a Najmana. Ve 35. minutě předvedl Rublič parádní dlouhý únik zakončený podél Dvořáka – 0:1. Benešovský gólman prožil za chvíli černou chvilku, když po faulu za šestnáctkou na Najmana musel předčasně do sprch. Náhradník Šimáček ještě do přestávky vyrazil střelu Rubliče i dorážku Najmana.
O přestávce se domácí trenér Maršoun v kabině na hráče velice zlobil až rozkopl koš. To asi pomohlo, ve druhém poločase i v deseti bušili do kunické obrany, ale velké šance Cettl a Vycpálek neproměnili a jelikož ani hosté z brejků neskórovali zůstal stav nezměněn.

Jiří Maršoun, trenér Benešova B: „První poločas byl z naší strany zpackaný, nepovedený a u některých hráčů hodně nedisciplinovaný. Druhý poločas již byl povedený, i v deseti jsme Kunice přitlačili na jejich půlku, vytvořili si tři, čtyři brankové příležitosti, které jsme bohužel neproměnili a proto je výsledek, jaký je."

Branka: 35. L. Rublič. Rozhodčí: Žaba. ŽK: 1:3. ČK: 39. D. Dvořák (B). Poločas: 0:1. Benešov B: D. Dvořák – Breburda (44. Vycpálek), Zach, Maršík (50. Konopiský), Vl. Pešta (75. Rozsypal) – Cettl, L. Balata – Říha (39. Šimáček), Brabenec (57. D. Pešta), V. Balata – Straka.

SEDLČANY – VLAŠIM 0:2

Vlašim si od úvodního hvizdu vynutila převahu, kterou ale dokázala zužitkovat až ve 32. minutě, když Albrechtovu střelu po Staňkově kolmici za domácí obranu ještě brankář vyrazil, ale dorážející Hoch se již do prázdné branky nemýlil. Za dvě minuty uvolnil Švec na vápně Albrechta a ten pálil přesně k tyči. V závěru poločasu měli navrch domácí, ale gólově se neprosadili i za notného přispění brankáře Gabriela.
Ve druhé půli se hrál útočný fotbal a výkon týmů se musel líbit. Nejblíže ke změně skóre měl v 76. minutě Staněk, kterého nejprve z 15 kroků vychytal domácí gólman a následnou dorážku srazil obránce na roh. A tak se již skóre nezměnilo.

Petr Staněk, trenér Vlašimi: „S velmi kvalitním soupeřem jsme odehráli výborné utkání. Za předvedený výkon chci celý tým pochválit."

Branky: 32. Hoch, 34. Albrecht. Poločas: 2:0. Vlašim: Gabriel – Šanda, Ptáček, Zvára, Srb – Peroutka (73. Filip), Stanka (79. Pavouček), Švec, Hoch (86. Polyak) – Staněk, Albrecht.

MLADŠÍ DOROST

KROČEHLAVY – VLAŠIM 1:0

Po většinu zápasu měli sice více balon na kopačkách hosté, ale špatnou kombinační hrou si nevytvořili gólovou šanci. Domácí pozorně bránili a podnikali rychlé protiútoky. Zápas nakonec rozhodla hrubá chyba brankáře Kabáta, který neudržel lehký balón a pro útočníka Kročehlav už nebyl problém trefit prázdnou bránu.

Josef Linhart, trenér Vlašimi: „Jeli jsme do Kročehlav s touhou zvítězit a vrátit se tak do určité pohody. Bohužel náš výkon zaostal daleko za mým očekáváním.Jediné pozitivum z utkání je fakt, že hůř už hrát nemůžeme. Doufám, že si to kluci uvědomí a začnou zase podávat výkony, na které jsem u nich zvyklí."

Poločas: 0:0. Vlašim: Kabát – Vlk, Mišoň, Brýl, Toupal – Vesecký, Jeništa, Filip, Novotný – Zamrzla, Linhart. Střídali: Kříž, Sedláček, Janovský, Starosta.

BENEŠOV B – KUNICE 3:1

V prvním poločase měl lídr z Benešova převahu, kterou přetavil ve dva góly. Nejprve se trefil Janků z dorážky a poté Rozsypal z dorážky střely Janků. A to ještě Konopiský hlavičkoval vedle, D. Pešta a Janků ztroskotali po sólech na brankáři a střela V. Balaty olízla břevno.
Ihned po přestávce domácí Janků a Petrášek neproměnili sóla a Vavrek trefil tyč. Poté ale začali propadat v obraně, Šimáček ještě vychytal Richtra, ale na sólo Hosnédla již nestačil – 2:1. Následně domácí gólman vykopl míč po sóle na roh. A tak byl pro domácí vysvobozením v 62. minutě třetí gól Janků po kolmici Rozsypala.

Jiří Maršoun, trenér Benešova B: „Motivace hráčů pro zápas byla nastřílet sedm branek. To se nám nepovedlo, když nám asi vadilo malé hřiště a jenom bránící soupeř nakopávanými balóny. Výsledek je takový jaký je a teď se musíme soustředit na zápas v Čáslavi, kde hraje první s druhým."

Branky: 9. a 62. Janků, 38. Rozsypal – 55. Hosnédl. Rozhodčí: Garaja ml. ŽK: 1:3. Poločas: 2:0. Benešov B: Šimáček – Vavrek (62. Říha), Konopiský, L. Dvořák, Petrášek (62. Vl. Pešta) – V. Balata (41. Hýbek), Maršoun – Kopecký (41. Tomíček), Rozsypal, D. Pešta – Janků (62. Brabenec).

SEDLČANY – VLAŠIM 2:1

Zápas začali hosté aktivně, drželi míč, dobře kombinovali, ale několik nadějných situací nevyužili. Domácí spoléhali na rychlé protiútoky a jeden po vlašimské chybě proměnili. Následně nevyzrál na brankáře na druhé straně Novotný, aby se o vyrovnání postaral hezkou střelou Zamrzla.
Druhá půle se většinou odehrávala na polovině domácích, Jenže hosté vítěznou branku nevstřelili. To se naopak povedlo Sedlčanům z brejku do otevřené vlašimské obrany.

Josef Linhart, trenér Vlašimi: „V zápase nevyhrál lepší, ale šťastnější tým, a i když mě porážka samozřejmě mrzí, tak musím kluky za výkon pochválit."

Branka Vlašimi: Zamrzla. Poločas: 1:1. Vlašim: Kabát – Vesecký, Janovský, Sedláček, Vlk – Mišoň, Jeništa, Linhart, Filip – Zamrzla, Novotný. Střídali: Brýl, Toupal, Pavouček, Kříž, Starosta.