STARŠÍ DOROST

Petr Stanka, trenér Benešova (Benešov – Velký Borek 7:3): „Celý zápas se odehrál v naší režii. Zcela určitě nám pomohly rychlé branky, pak už jsme si utkání pohlídali. Přesto je v naší hře třeba hledat nedostatky, ale na těch jistě zapracujeme. Vysoce pozitivně je třeba hodnotit obrovské nasazení a snahu hrát fotbal u všech hráčů. Za to je třeba jim poděkovat a věřit, že další zápas se nám povede ještě lépe."

Miroslav Jelínek, trenér Vlašimi (Vlašim – Čáslav 5:0): „Z utkání jsem měl vzhledem k přípravě obavy, protože nám to v obranné činnosti vůbec neklapalo a pokaždé jsme inkasovali. Ale kluci mě směrem dozadu příjemně překvapili a zápas odehráli s nulou. Navíc nám vyšly vstupy do obou poločasů, kdy jsme dokázali skórovat. Dobře jsme také kombinovali, kluci i bojovali, což v přípravě nebylo pravidlem a celý zápas odmakali. Velmi dobrý výkon podali Ptáček, Filip a zejména ve druhém poločase Milan Cacák, ale i ostatní samozřejmě zaslouží pochvalu."

MLADŠÍ DOROST

Jan Křemen, trenér Benešova (Benešov – Velký Borek 8:0): „První mistrovský zápas jsme na hřišti v Pyšelích zvládli na jedničku a střelecky se dařilo Strakovi, jenž se prosadil čtyřikrát. Velký Borek v úvodu zlobil, ale za stavu 3:0 jeho odpor skončil a my jsme v pohodě kombinovali a navyšovali skóre. Přesto se našly nedostatky, které se pokusíme  odstranit."

Jiří Hák, trenér Vlašimi (Vlašim – Čáslav 0:0): „Čáslav obměnila z loňské sezony mužstvo a má velmi dobré hráče ročníku 1997. Hosté neproměnili několik šancí a nakonec jsme mohli vyhrát, což by ale bylo pro Čáslav kruté. Letos budou naše ambice nižší než loni, protože zatím hráči ročníku 1997 nedokáží nahradit ročník 1995. Navíc nám nejlepší střelec Cacák (1996) přešel do staršího dorostu a Vlasák odešel do Motorletu Praha."