Starší dorost

PODĚBRADY – VLAŠIM 0:2
Po celý zápas se hrál spíše bojovný fotbal, ve kterém měli více ze hry hosté. Dokázali si vytvořit i dostatek gólových šancí, ale s jejich proměňováním byli tentokrát na štíru. Přesto vstřelili dvě branky, první na začátku zápasu Novotný a druhou ve druhém poločase Motyčka.

„Jeli jsme do Poděbrad s cílem zvítězit a naplno tak bodovat. To se nakonec povedlo, i přesto, že naše hra nebyla úplně ideální. Doufám, že v následujícím zápase kluci opět zaberou a předvedou daleko kvalitnější výkon," nebyl moc po výhře spokojený trenér Vlašimi Josef Linhart.

Branky: 4. Novotný, 63. Motyčka. Rozhodčí: Nehasil. ŽK: 0:2. Poločas: 0:1. Vlašim: Kabát – Toupal (22. Jelínek), Martinák, Brýl, Vlk – Vesecký (46. Zvára), Srb, Sedláček (56. Vavro), Matzner – Novotný, Dušek (61. Motyčka).

Mladší dorost

PODĚBRADY – VLAŠIM 1:3
Domácím se po hrubce vlašimské obrany podařilo hned v úvodu utkání jít do jednobrankového vedení Kašem. To dokázali bránit do 34. minuty, kdy se po mnoha šancích hostů prosadil Brýl – 1:1.
Ve druhém poločase Graffin po zlepšeném strhnul vítězství na svou stranu díky dvěma gólům Motyčky. 

Branky: 7. Kaše – 43. a 47. Motyčka, 34. Brýl. Rozhodčí: Myška. ŽK: 1:0. Poločas: 1:1. Vlašim: Fialka – Macháček (44. Zvára), Němec (41. Křemen), Brýl (53. Turek), Blažek – Rut, Chvátal, Zeman (51. Buchta), Arnolt – Vender, Lalouček (29. Motyčka).