Vlašim pod novým trenérem ještě neprohrála, když z pěti zápasů, čtyři vyhrála. „Jsme ve formě a všichni kluci jsou zdraví, včetně Ládi Jandy. To mě velmi těší, protože většinou s přibývajícími zápasy se kumulují zranění a forma týmu kolísá," raduje se asistent trenéra Miloslav Brožek.

Vlašim čekají v sobotu 13. května od 17 hodin Vítkovice, které jsou momentálně ve FNL na druhém sestupovém místě. „Chceme doma hrát svůj fotbal a vyhrát. Nedíváme se na soupeře, jen sami na sebe a netrápí nás, kde se nachází," má jasný cíl do zápasu vlašimský asistent a důrazně odmítá jakékoliv spekulace: „Nechceme si kazit náladu spekulacemi. Chceme vyhrávat až do konce a dosáhnout mety 50 bodů (zatím 45), což by byl historický zápis v novodobé druholigové historii vlašimského fotbalu. Navíc jedenáct nebo dvanáct kluků se chce, co nejdříve podívat do ligy, a jakýkoliv vypuštěný zápas by je o to mohl připravit."

Vlašim dokončuje s Vítkovicemi první anglický týden a ihned jí následuje druhý. „Máme v plánu rozložit zátěž na víc hráčů a vidět další kluky, kteří by mohli hrát v základní sestavě, ať teď nebo příští sezonu," dodává Brožek, jenž chce s týmem skončit na čtvrtém místě, o které si to na férovku rozdá Vlašimi ve čtvrtek 18. května v Českých Budějovicích: „Skončit na jaře čtvrtí po pátém místě na podzim, by byl jednoznačný úspěch klubu."