STARŠÍ DOROST

VLAŠIM – MNICHOVO HRADIŠTĚ 3:0

Domácí sice měli míč na svých kopačkách, ale bez vážného ohrožení branky. Hosté zhustili střed hřiště a podnikali nebezpečné výpady. Jeden zachránil Ptáček skluzem na roh a trestný kop z hranice šestnáctky skončil nad. Z jediné „loženky" domácích trefil v závěru Bělohlávek tyč po vysunutí Rybaříkem.
Druhý poločas začali Vlašimští ve větším nasazení, vytvářeli si nebezpečné situace, ale bez ideálního řešení. Přesto se domácí dostali do vedení, když po rohu Moudrého dotlačil míč za brankovou čáru Kabát. Hosté mohli srovnat také po rohu, ale Gabriela zachránila tyč. O chvíli později zvýšil D. Cacák po kolmici Janovského a úniku na 2:0. V 90. minutě Janovský přetavil trestný kop z hranice vápna ve třetí vlašimský gól.

Trenér Vlašimi Miroslav Jelínek k utkání dodal: „Před utkáním jsme řešili post brankáře, protože oba naši gólmani přišli na sraz zraněni a nebyli schopni chytat. A tak musel do brány narychlo povolaný mladý Gabriel, který zápas zvládl výborně. Zato ostatní v prvním poločase asi ještě spali, náš pohyb byl minimální a mohli jsme být rádi, že hosté neproměnili žádnou naší chybu ke skórování. Po přestávce se naše hra výrazně zlepšila a po hodině jsme se šťastně dostali do vedení. Pak museli hosté hru otevřít, čehož jsme využili ke vstřelení druhého gólu. Závěr jsme si už pohlídali a přidali ještě jednu branku. Hráči Hradiště nebyli vůbec snadným soupeřem a svou hrou mě velice překvapili."

Branky: Kabát, D. Cacák, Janovský. Poločas: 0:0. Vlašim: Gabriel – Ptáček, Kabát, Habal – Bělohlávek (Staněk), M. Cacák (Syrvatka), Moudrý, Vlasák (D. Cacák), Janovský – Rybařík, Filip (Žirovnický).

BENEŠOV – SPARTAK PŘÍBRAM 3:2

Od začátku se hrál útočný fotbal, ve kterém měli více navrch a šancí domácí a do přestávky díky L. Balatovi a Černému získali dvoubrankové vedení.
Po přestávce hosté snížili, ale Rezek přímo z rohového kopu s pomocí brankáře zvýšil na 3:1. Hostům se v závěru podařilo jen upravit skóre.

Branky Benešova: L. Balata, Černý, Rezek. Poločas: 2:0. Benešov: Hrbek – P. Balík, Verner, M. Balík, Kubálek – Vyhlídal, Černý, Shapoval, Rezek – Matoušek, Balata. Střídali: Marek Chrpa, Martin Chrpa.

MLADŠÍ DOROST

VLAŠIM – MNICHOVO HRADIŠTĚ 3:0

Utkání bylo vyrovnanější, než ukazuje výsledek. Hrál se útočný fotbal, ale branky stříleli jen domácí, hostům nebylo přáno. Skóre otevřel z penalty po ruce Bílý. Následně přišla nejhezčí akce zápasu, kdy po kombinaci Švece se Šandou hlavičkoval po centru Cettl do protipohybu brankáře. Třetí gól přidal ve druhé půli Vlasák ranou k tyči. V závěru ještě promarnili své příležitosti Breburda a Rakaš.

„Mnichovo Hradiště bylo po Benešovu nejfotbalovějším týmem, s kterým jsme na podzim hráli. Proto si výsledku i hry bezvýhradně cením," radoval se kouč Vlašimi Jiří Hák a dodal: „Škoda, že sezona končí, teprve teď jsem s herním projevem mužstva spokojen. Trochu pozdě, ale přeci."

Branky: Bílý, Cettl, Vlasák. Poločas: 2:0. Vlašim: Gabriel – Šanda, Janák, Švec, Zvára – Srb, Cettl, Přitasil, Vlasák – Bílý, Breburda. Střídali: Rakaš, Staněk, Slunečko, Sokol, Polyak, Fürbacher.

BENEŠOV – SPARTAK PŘÍBRAM 8:0

Zápas se stal jednoznačnou záležitostí Benešova, přestože se hosté snažili hrát kombinační fotbal a nastřelili i břevno. Větší kvalita ale byla na domácí straně, hlavně po přestávce.

Trenér Benešova Jan Křemen k zápasu poznamenal: „Do zápasu šli hráči s určitými úkoly a ty splnily, jako například, že do 15. minuty musíme vést 3:0. Do poločasu ještě první parta nějaké šance neproměnila. Soupeř v první půli taky zdařile kombinoval, ohrožoval nás a trefil břevno. Do druhého poločasu šli všichni náhradníci, hosté již neměli šanci a jen jsme navyšovali skóre."

Branky: Hašek, Jamrich, Janků, Jírů, V. Balata, Vycpálek, Pešta, Brabenec. Poločas: 3:0. Benešov: Šach – Hýbek, Konopiský, Hašek, Boťa – Kohoutek, Balata, Jírů, Straka – Janků, Kobler. Střídali: Dvořák, Brabenec, Jamrich, Pešta, Zach, Hrachovec, Vycpálek.