SÁZAVA – POŘÍČÍ NAD SÁZ. 2:1

Hřiště v Ratajích, na to jaké je období, bylo v dobrém stavu, i když samozřejmě nerovné. Přesto se s ním hráči snažili poprat a hrála se po celý zápas vyrovnaná partie. V prvním poločase moc šancí nebylo, dobře se bránilo a jen sázavský sniper Švec dvakrát v zakončení netrefil branku. Na druhé straně skončily výpady hostů také neúspěšně.

Vstup do druhého poločasu měli lepší Sázavští a dvěma slepenými góly defakto rozhodli zápas. Nejprve se trefil Chuchla hlavou po trestném kopu a vzápětí po rychlé akci překonal Kumštu Švec. Poříčští ale také nezaháleli a vypracovali si několik ložených šancí, ale osamocení dvakrát O. Páv, jednou J. Páv netrefili branku. Až po presinku zachytil míč Trpišovský a překonal J. Hrbka. I domácí mohli z brejků navýšit skóre, ale hlavička Švece skončila na břevně a Kuchler po úniku, i vinou terénu, zamířil vedle.

„Bohužel nám generálka nevyšla, ale na to, že jsme byli poprvé na přírodním trávníku, to nebylo špatné. Hra byla vyrovnaná, ale Sázava v koncovce přesnější. Opět jsme si vytvořili několik dobrých příležitostí, ale v zakončení se trápíme. V sobotu nás čeká derby s velmi dobrými Voticemi, přesto věřím, že se do šancí znovu dostaneme, ale musíme s nimi lépe nakládat, jinak se nám to zle vymstí," varuje Šimáček."

Branky: Chuchla, Švec – Trpišovský. Poločas: 0:0.

Poříčí nad Sázavou: Kumšta – Vojta (46. J. Stibůrek), Šrom (46. Kyselka), Kamarýt, Šindelář – Pohorský, Šimáček, Křivohlavý (46. R. Říha), J. Páv – Trpišovský, O. Páv.