STARŠÍ DOROST

VLAŠIM – BENEŠOV  2:2

Do okresního derby, navíc dvou prvních týmů soutěže, vstoupili lépe domácí a ve velké šanci se po Rybaříkově přihrávce ocitl Staněk, ale míč na malém vápně minul. Pak vlašimští jednoduše ztráceli míče ve středu hřiště a hosté přebírali iniciativu. L. Balata po rohu minul branku, Marek Chrpa slabě v „ložence" zakončil a ani trestný kop po faulu vlašimského brankáře Kotoučka na hranici šestnáctky nezakončili hosté přesně.
Ve 24. minutě se už benešovští hráči radovali. Shapoval vyslal do rychlého brejku L. Balatu, který obešel i brankáře Kotoučka a ještě přihrávkou našel před prázdnou brankou Marka Chrpa, který bez problémů dostal Benešov do zaslouženého vedení.
Vlašimští zahrozili po Moudrého rohovém kopu a hlavičce Janovského, která ovšem benešovskou branku minula. Ve 33. minutě chyboval hostující M. Balík, jenž místo místo odkopu do autu, zkoušel přihrávkou najít spoluhráče, o míč ho ale obral Rybařík a podél brankáře Hrbka vyrovnal. Do přestávky se stav už nezměnil, i když byly k vidění pokusy na obou stranách.
Na začátku druhého poločasu byli aktivnější domácí, ale Benešov je do vážnějších příležitostí nepouštěl, a tak se hra převážně odvíjela ve středu pole. Po hodině hry se Ptáček pokoušel ve vlastním vápně o kličku, míč mu ale vzal Marek Chrpa, přihrál Balatovi, ten posunul míč Shapovalovi a Benešov šel podruhé v utkání do vedení – 1:2. To mu ovšem vydrželo pouhé čtyři minuty. Po kombinaci Moudrého s Janovským se k míči dostal Přitasil a jeho přízemní centr tečoval benešovský obránce Kubálek tečoval do vlastní sítě.
Těsně před koncem mohla obě mužstva strhnout vítězství na svou stranu, ale Moudrý na domácí straně a ani trestný kop hostů už remízovým stavem nepohnul.

Branky: Rybařík, Přitasil – Marek Chrpa, Shapoval. Poločas: 1:1.
Vlašim: Kotouček – Ptáček, Kabát, Habal (Žirovnický) – Bělohlávek, Janovský, Moudrý, M. Cacák, Filip – Staněk (Přitasil), Rybařík.
Benešov: Hrbek – P. Balík, Kubálek, M. Balík, Vosáhlo – Vyhlídal, Černý, Shapoval, Rezek – Marek Chrpa, L. Balata. Střídal: Martin Chrpa.

MLADŠÍ DOROST

VLAŠIM – BENEŠOV   0:5

Benešovští hráči byli v okresním derby po celý zápas lepším mužstvem a své kvality prokázali  v prvním poločase dvěma góly. Nejprve Strakou po chybě Přitasila a následně přidal druhý gól Jamrich po chybách ve středu vlašimské obrany.
Do druhého poločasu chtěl trenér Hák oživit hru Vlašimi střídajícími hráči, ale ti nepřinesli do jejich řad zlepšení. Naopak hostující kouč Křemen měl na lavičce lepší hráče, které vyslal do hry a ti pokračovali v dobré kombinační hře. A tak benešovští dorostenci přidali po pěkných akcích a hrubkách v obranné fázi Vlašimi ještě z několika šancí tři góly Hrachovcem, Balatou a Vycpálkem. 

Branky: Straka, Jamrich, Hrachovec, V. Balata, Vycpálek. Poločas: 0:2.
Vlašim: Gabriel – Šanda, Švec, Zvára – Přitasil  –  Srb, Cettl, Breburda, Staněk – Bílý, Rakaš. Střídali: Janák, Slunéčko, Sokol, Polyak, Fürbacher.
Benešov: Šach – Petrášek, Hašek (Hýbek), Konopiský, Zach (Boťa) – Vycpálek (Janků), Balata, Pešta (Jírů), Straka (Kobler) – Brabenec (Kohoutek), Jamrich (Hrachovec).