NESPEKY – VŠENORSKÝ SK 1:1

Utkání se hrálo na hranici regulérnosti a po průtrži z mračen se hrálo spíše vodní pólo. Vzhledem k terénu se hrála nakopávaná, bez větší kombinace, přesto do poločasu padly dvě branky. Skóre otevřel v 19. minutě hostující Michálek, když získal míč zastavený v kaluži a překonal Šilhavého. Vyrovnání zařídil ve 37. minutě Urban po chybě hostující obrany.

Druhý poločas se hrál v režii Nespek, které měly převahu a v závěru zápasu drtivou, jenže gól nevstřelily. Švehla po rohu a Urban hlavičkovali z dobrých pozic vedle branky, střelu Sysla z hranice šestnáctky vyrazil brankář na roh a obrovský závar v samotném závěru sice skončil několika střelami domácích, ale bez gólového efektu.

„Na těžkém terénu, ke kterému jsme se poměrně dobře přizpůsobili, jsme opět nebyli schopni vyhrát, když šancí jsme měli hlavně ve druhé půli hodně," dodal k utkání na vodě kouč Nespek Václav Knížek starší a dodal k jedenáctému místu: „Představoval jsem si lepší umístění. Podzim jsme měli dobrý, ale jaro katastrofální, když jsme byli bodově nejhorší. Přesto jsem klukům za nováčkovskou sezonu poděkoval."

Branky: 37. Urban – 19. Michálek. Rozhodčí: Kvasnička. ŽK: 2:2. Diváci: 60. Poločas: 1:1.

Nespeky: Šilhavý – Štáf, L. Nachtman, Krejza, Burian, Sysel, Urban (82. Sochor), Švehla, Dixa (58. Popelka), Jasz, Myslivec.

JAROSLAV ROSENVALD