ÚSTÍ NAD LABEM – BENEŠOV 6:1

Domácí si s hosty pohráli jako kočka s myší. Úvod sice nenaznačoval na debakl Benešova, když se hrálo většinou na polovině Ústí, ale bez šancí. A tak ve 14. minutě otevřel skóre osamocený domácí Lehký po rohovém kopu. O chvíli později se situace opakovala, ale Kondelík bravurně vyrazil míč na roh a velmi vyčinil svým obráncům. To ale moc nepomohlo, když v 25. minutě nastartoval svůj galakoncert Růžička – 2:0. Hostům sice následně svitla naděje, když Hašek po závaru snížil na 2:1, ale tu ještě před přestávkou uhasil opět Růžička.

Do druhého poločasu poslal trenér Matoušek do hry Vosáhla, který se sice snažil na levé straně a posílal centry před branku Ústí, ale tam nebyli útočící hráči hostů, ale stopeři, kteří míč odvrátili. V 54. minutě opět zaúřadoval Růžička a zkompletoval hlavou svůj hattrick. Benešovští hráči byli na dně, domácí zcela ovládli hru a přidali hostům na cestu domů ještě dva góly. Nejprve si nejlepší hráč na hřišti Růžička vylepšil své konto na hřišti góly a poté ještě překonal náhradníka Šacha, který vystřídal flustrovaného Kondelíka (za branky nemohl), překonal Štechmiler.

Branky: 19., 45., 54. a 74. Růžička, 14. Lehký, 86. Štechmiler – 35. Hašek. ŽK: 0:3. Poločas: 3:1. Benešov: Kondelík (75. Šach) – Kubálek (46. Vosáhlo), Verner, Hašek, Rezek – Cettl, L. Balata, Vyhlídal – Přitasil (68. Breburda), Vlasák – Netolický (77. Straka). Trenér: Luděk Matoušek.

Již dnes od 10 hodin ukončí devatenáctka Benešova (šestá v tabulce) svou podzimní pouť ligovou soutěží, když od 10 hodin přivítá v Benešově poslední Litvínov.

JIŘÍ KONDELÍK