BĚLÁ POD BEZDĚZEM – TÝNEC NAD SÁZAVOU 2:0

Do zápasu vstoupili lépe Týnečtí, ale Jíša po přihrávce Kavoně v koncovce zkolaboval a z malého vápna trefil brankáře. Na druhé straně se do velké šance dostali domácí, ale Kavoň zastoupil brankáře Kruliše na brankové čáře. Jenže ve 12. minutě již Holický po centru z pravé strany zacílil přesně. Poté se hrálo většinou uprostřed šancí bez většího ohrožení branek. Až v závěru poločasu ránu Orsáka k tyči gólman Bělé vyrazil.

„Do zápasu jsme vstoupili dobře, hráli ze zajištěné obrany, ale velkou šanci neproměnili, a tak nás domácí potrestali," povzdechl si Skála.
Po přestávce začali hosté tlakem, který jim ale gólové vyústění nepřinesl. Naopak domácí po hodině hry udeřili opět Holickým a bylo hotovo. Poslední půlhodina se již jen dohrávala a Týnečtí trnuli, zda i přes porážku zůstanou v I. A třídě, což se nakonec podařilo.

„Na začátku druhé půle jsme měli čtvrthodinu tlak, ale ani přes závary jsme míč do branky nedostali. Po druhém gólu jsme se již na odpor nezmohli," dodal Skála ke druhému poločasu a oddechl si: „Naštěstí jsme potřebný bod pro záchranu nemuseli udělat, protože Říčany prohrály 1:8 v Mnichově Hradišti. Už jsem neskutečně rád, že je konec. Od čtvrtka jsem si říkal, že buď skončím v psychiatrické nebo v protialkoholické léčebně."

Branky: 12. a 61. Holický. Rozhodčí: Machýček. ŽK: 2:3. Diváci: 70. Poločas: 1:0.

Týnec: Kruliš – Kolář, Jellúš, Kavoň, Sedlák (66. Skála) – Dvořáček, Peroutka, Radačovský (66. Vavrek), Stejskal – Jíša , Orsák.