Kunice – Týnec nad Sázavou 2:2 (0:0) PK 4:2

Ve vyrovnaném prvním poločase měli blíže ke gólům hosté, ale Štamberského pas nezužitkoval hlavou Horký, Stejskalovu ránu po úniku dva na jednoho s Horkým, vyrazil gólman a osamocený Stibůrek si neporadil před brankou s těžkým míčem od Štamberského.

„Měli jsme proměnit některou ze šancí,“ posteskl si kouč Týnce nad Sázavou Miroslav Bubeník po prvním dějství.

Do druhé půli šli hosté s odhodláním přivézt z Kunic body, jenže u toho zapomněli běhat a tak je domácí hned dvakrát ztrestali. Nejprve Skálou a poté Pazderou po dobré kombinaci středem. Týnečtí se však probrali, ale Stejskal z blízka trefil gólmana. Na druhé straně vytáhl Vízner hlavičku Skály po rohu. V 63. minutě se hosté radovali, když Stejskal ranou pod břevno zužitkoval míč po rohu Jakuba Vavreka. Za chvíli Jakub Vavrek po závaru srovnal na 2:2. Skóre zápasu mohl otočit v 78. minutě Stejskal, ale po sóle z poloviny hřiště i před zakončením natáhl stehenní sval.

V penaltovém rozstřelu se byli úspěšnější domácí, kteří tak brali druhý bod.

„Už pokolikáté se nám stalo, že po poločasové přestávce máme velké problémy ve druhé půli s koncentrací na hru a zbytečně inkasujeme hned v úvodu,“ kroutil hlavou Bubeník a dodal: „V Kunicích se nám naštěstí podařilo skóre srovnat, ale penalty, které jsme loni vyhrávali, nám letos nejdou a podruhé jsme na ně prohráli.“

Branky: 50. Skála, 53. Pazdera – 63. Stejskal, 69. Jakub Vavrek. Rozhodčí: Babák.

Týnec nad Sázavou: Vízner – Skalický, Štamberský, Jaroslav Vavrek, F. Kopta – Petrášek, Stibůrek, Radačovský, Jakub Vavrek – Horký, Stejskal (77. Linhart).