TÝNEC NAD SÁZAVOU – JÍLOVÉ 0:4

Nic dobrého nevěstil pro domácí už začátek zápasu. Ve 3. minutě odstoupil zraněný Popelka, aby za tři minuty napálil při malé domů Vašák spoluhráče Macha a míč obloukem spadl do týnecké branky. Netrvalo dlouho a Machýček po zmatku v týnecké obraně skóroval podruhé. Stejný hráč přidal po otočce v 21. minutě třetí gól a domácí byli na kolenou. Trenér Skála se již na hru nemohl dívat a sám vystřídal po půlhodině nevýrazného Orsáka. To alespoň v závěru poločasu pomohlo, jenže v obrovské šanci po sklepnutí Skály nedopravili míč za záda bývalého spoluhráče Kruliše Radačovský ani Stejskal.

Po přestávce již hráli hosté v klidu a dostávali se do šancí. Hlavičku Haitla, střelu a sólo Machýčka z malého vápna skvěle vyrazil Vašák a Štědroňský ze dvou metrů přehodil branku. Až na dorážku Štědroňského do prázdné branky, po vyšachování týnecké obrany, již nestačil. Domácí až v závěru ohrozili Kruliše, ale ten si se střelami Vavreka i Haška poradil.

„Jsem z naší hry znechucený, protože takhle se o udržení hrát nedá. Vůbec jsme nebojovali a zápas prohospodařili, když se s Jílovým dalo hrát, protože Poříčí a Hostouň měly lepší mančafty. Pokyny neplní mladí ani staří, chybí nám dynamika a neběháme. Je to špatný a doma se na naší hru nedá dívat," zlobil se po zápase hrající trenér Týnce Radek Skála.

Branky: 10. a 21. Machýček, 6. vlastní Mach, 54. Štědroňský. Rozhodčí: Kočárek. ŽK: 3:1. Diváci: 130. Poločas: 0:3.

Týnec: Vašák – Sedlák, Kopta, Mach, Kavoň (46. Havel) – Kolář, Dvořáček (70. Vavrek), Orsák (30. Skála), Radačovský, Popelka (3. Hašek) – Stejskal.