KÁCOV – TÝNEC NAD SÁZAVOU 0:0

Zápas přinesl od začátku překvapivě vyrovnanou partii, ve které druhý Kácov nepředvedl dobrý výkon, naopak o záchranu bojující Týnec se zlepšuje.
Po nevýrazných prvních dvaceti minutách se mohli dostat do vedení hosté, ale Víškovu navštívenku brankář Kňazík lapil, jenž si poradil i s hlavičkou Macha, Stejskal pálil z dobré pozice vedle. Domácí zahrozili až v závěru poločasu, kdy Červeňák z 20 metrů orazítkoval břevno.

Po přestávce hra upadla ještě do větší letargie a za zmínku stály jen dvě akce, na každé straně jedna. Po průniku Stejskala na zadní tyči nastřelil Víšek dobíhajícího obránce a domácí nastřelili břevno. A tak Týnec urval první jarní bod.

„Jsem spokojený, že jsme konečně bodovali. Hra v zápasech se Zbuzany a Divišovem byla dobrá, takže jsem věřil, že už to musí přijít a jsem rád, že se to povedlo. Byl to remízový zápas, domácí sice nastřelili dvě břevna, ale my jsme měli také šance, ale špatně jsme je vyřešili ve finální části. Kluky chválím za bojovnost a nasazení. Zaplať pánbu, že máme bod a doufám, že nám to pomůže do dalších zápasů," radoval se hrající trenér Týnce Radek Skála z prvního bodu na jaře a posteskl si: „Do příštího, důležitého zápasu s Teplýšovicemi, nám budou scházet zranění Stejskal (natržený sval), Hašek a Vavrek a pracovně zaneprázdněný Štamberský."

Rozhodčí: Nejedlo. ŽK: 1:2. Diváci: 60.

Týnec: Vašák – Sedlák, Štamberský, Mach, F. Kopta – Orsák (61. Kolář), Radačovský (89. Skála), D. Kopta, Víšek (81. Dvořáček) – Horký, Stejskal (64. Souček).