PRŮHONICE – TÝNEC NAD SÁZAVOU 8:1

Od první minuty se Týnečtí dívali, jak gólman Dvořák loví jeden míč za druhým ze své sítě. Už v 11. minutě domácí vedli tříbrankovým rozdílem, když se o góly postarali Dobiášové, Jakub dvakrát, jednou Marek. Druhá pohroma přišla v závěru poločasu, kdy opět řádil Jakub Dobiáš, střelec dvou branek, další přidali Douda a Doksanský.

Střelecký koncert Průhonických pokračoval i po změně stran. To se do listiny střelců zapsal Kuchař. V 52. minutě zaznamenal čestný úspěch hostů Horký. Poté se týnečtí hráči přeci jen dostali do hry, vytvořili si několik příležitostí, ale výborného průhonického gólmana už nepřekonali.

 „Ostudný výkon na začátku zápasu ovlivnil celý průběh utkání. Stejně jako v Mnichovicích jsme brzy dostali tři branky a zápas pro nás skončil debaklem,“ nemohl po utkání skousnout tragický výkon svého mužstva týnecký kouč Miroslav Bubeník.

Branky:  1., 11., 34. a 39. J. Dobiáš, 9. M. Dobiáš, 31. Douda, 41. Doksanský, 49. Kuchař, 52. Horký. Rozhodčí: Baroch. Poločas: 7:0.

Týnec: Dvořák – Skalický, F. Kopta, Stibůrek, Nikrmajer – Ruš, Petrášek, D. Kopta, Radačovský – Horký, Linhart (46. Šejstal).