TÝNEC N. S. – MN. HRADIŠTĚ 1:2

V úvodu zápasu se na hřišti stala nepříjemnost, když se dva hostující hráči srazili a Hofmana musela odvézt sanitka s podezřením na zlomeninu ruky. Hosty to vyvedlo z rovnováhy, domácí převzali iniciativu a Orsák po zpětné přihrávce Jíši otevřel do protipohybu brankáře skóre – 1:0. Týnečtí mohli vedení navýšit, ale hlavička Peroutky z hranice šestnáctky šla vedle, trestný kop stejného hráče vyrazil gólman na břevno, Orsák po nabídce Jíši trefil v dobré pozici hráče a strčení do Orsáka rozhodčí Pavlíková jako penaltový zákrok neviděla. A tak přišel ve čtvrté minutě nastavení trest, když hosté po trestném kopu a závaru vyrovnali Radačovským.

Po přestávce se karty na hřišti obrátily. Mnichovohradišťští byli u míčů dříve, lépe kombinovali a dostávali se do šancí. Hrdinovu hlavičku vyhlavičkoval z brankové čáry Dvořáček a Radačovský pálil těsně vedle tyče. Na druhé straně ránu Jíši vyrazil brankář s námahou. V 74. minutě přišel rozhodující moment zápasu, když hostující Radačovský s pomocí teče poslal míč do sítě – 1:2. Vzápětí týnecký Radačovský z dálky protáhl gólmana, ale to bylo z domácí strany vše. naopak osamocený Matouš mohl dát razítko na výhru hostů, ale Kruliš byl proti.

„První půle nebyla z naší strany špatná, když jsme se dostali do vedení a měli další šance. Místo abychom soupeře dorazili, tak jsme polevili, hosté začali mít od 25 minuty více ze hry a v nastavení vyrovnali po standardní situaci. Branka nás srazila na kolena a druhá půle již byla v režii Mnichova Hradiště. My jsme nestíhali a bylo jen otázkou času, kdy druhý gól přijde, což se také stalo," smutnil po zápase hrající kouč Týnce Radek Skála.

Branky: 16. Orsák – 45. a 74. Radačovský. Rozhodčí: Pavlíková. ŽK: 2:2. Diváci: 100. Poločas: 1:1. Týnec: Kruliš – Sedlák, Jellúš, Dvořáček, Kavoň – Stejskal (72. Skála), Orsák, Peroutka, Radačovský, Kolář (75. Havel) – Jíša.