TEPLÝŠOVICE – UHLÍŘSKÉ JANOVICE 7:1

V úvodu pálil domácí D. Podhorský vedle, ale po čtvrthodině dostaly Teplýšovice facku, když profrčel obranou Kopp a otevřel podél vyběhnuvšího gólmana Měsíčka skóre. Vzápětí pálil hostující Svoboda z malého vápna nad. Poté se domácí trochu probudili, i když k ideálu měli daleko. Nerad z trestného kopu orazítkoval břevno a Breburda po rychle rozehraném přímém kopu neproměnil sólo. A tak málem udeřilo na druhé straně, ale Měsíček Svobodu vychytal. V poslední čtvrthodině poločasu měli domácí šance, ale D. Podhorský napálil gólmana, jenž vytáhl i roh Ottla, aby konečně kapituloval ve 43. minutě po tečované střele D. Podhorského.

Do druhého poločasu vlétli Teplýšovičtí po „kartáči" v kabině jako vyměnění a začali málo vídanou kanonádu. David Podhorský na zadní tyči po nabídce Breburdy, Král do prázdné branky po chybě gólmana v rozehrávce, kterou zachytil Vyhlídal, dvojí spolupráce jako přes kopírák Vyhlídala s D. Podhorským, kteří se v zakončení vystřídali, hlavičkují Král přes vyběhnuvšího brankáře po pasu Ottla a nakonec L. Kaňka hlavou po centru Vyhlídala stanovili konečný výsledek 7:1, který by nikdo po prvním poločase netipoval.

„S Mírou Podhorským jsme sice připravovali mužstvo, že to nebude nic jednoduchého, ale hráči si to nevzali k srdci. První půli odchodili, hráli bez pohybu a nápadu a byli jsme rádi, že jsme v závěru poločasu vyrovnali. Po velké domluvě v kabině se kluci probrali a za druhou půli zasluhují jedničku. Prostě za první půli hráče kárám, za druhou je velice chválím. Po zápase jsem hráčům, řekl, že mě asi nemají rádi, když mě takhle trápí," dodal již s úsměvem kouč Teplýšovic Petr Chomát starší po dalším nervovém šoku v domácím prostředí.

Branky: 43., 48. a 68. D. Podhorský, 55. a 80. Král, 72. Vyhlídal, 89. L. Kaňka – 15. Kopp. Rozhodčí: Novotný. Bez karet. Diváci: 30. Poločas: 1:1.

Teplýšovice: Měsíček – J. Dřízal, Kubálek, Chomát (70. Šahin), Nerad – Stěhule (74. Kamenský), Ottl, Vyhlídal, D. Podhorský (75. L. Kaňka) – Breburda (75. Mládek), Král.