PETROVICE – TEPLÝŠOVICE 3:9

V prvním poločase ještě měly oba týmy dost sil a hrál se vyrovnaný fotbal, po kterém hosté vedli 2:1. Po změně stran začali domácím postupem času odcházet síly, moc nebránili, což byla voda na teplýšovický mlýn. Hosté z brejkových akcí stříleli jeden gól za druhým a zastavili se na čísle devět.

„V první půli byla hra na nádherném place vyrovnaná a v určitých fázích byli domácí lepší. Ve druhé půli, když jsme získali dvoubrankový náskok, tak to byla už naše jednoznačná záležitost. Domácí jen útočili a chtěli za každou cenu stav otočit, ale už neměli sílu se vracet zpátky a my jsme je z brejků trestali. Ač nás bylo jen jedenáct, musím všechny hráče pochválit," byl spokojený trenér Teplýšovic a trochu si posteskl: „V Nespekách jsem byl šťastný, že již mám mužstvo pohromadě, ale zápas v Petrovicích mi udělal čáru přes rozpočet. Z různých příčin chyběli Král, Dřízal, Chomát, Vejvoda, Šahin, Škvor a D. Podhorský, který už alespoň začal s tréninkem, což jsem rád."

Branky Teplýšovic: Pejša 4, Vyhlídal 2, Kaňka, Hruška Breburda. Poločas: 1:2. Teplýšovice: Stařecký – Tůma, Nerad, Kubálek, Stěhule – Ottl – Breburda, Vyhlídal, Pejša, Hruška – Kaňka.

Teplýšovice sehrají generálku na mistrovské zápasy v I. B třídě, skupině D, v sobotu 20. srpna od 17 hodin doma proti Kondraci, se kterou se v soutěži utkají v šestém kole.