KOSTELEC U KŘ. – TÝNEC N. S.      9:0

Brankostroj domácí otevřeli kuriozně již v 10. vteřině, když  po rozehrání vystřelil Dixa na branku Týnce, kde stál poprvé Hromas, jenž se nedohodl se stoperem Hlaváčkem a míč k překvapení všech skončil v síti.

Následně chytili domácí slinu a do přestávky ještě třikrát rozvlnili hostující síť, když jim jednou pomohl vlastní gólem Novák. Jedinou střelu Týnce vyslal Štamberský nad.

Po přestávce pokračovala kanonáda Kostelce, na které se podíleli dvakrát Tesařík a Holeček a jednou hlavou Petrů a uzavřeli tak na potupných pro Týnec 9:0. Hostující Radačovský mohl vsítit na stavu 6:0 čestný úspěch, ale trefil břevno.  

„Jsem strašně zklamaný a hráči si musí sáhnout do svědomí, protože takhle se fotbal hrát nedá. Musíme se z toho přes týden oklepat a připravit se na Červené Pečky,“ padal do mdlob trenér Týnce Radek Skála a dodal: „Myslel jsem si po dvou výhrách, že budeme hrát klidný střed tabulky a už se zase plácáme na spodku.“

Za Týnec nastoupil poprvé v mistrovském zápase A mužstva brankář Hromas, ale premiéra mu pěkně zhořkla. „Kruliš měl horečku a tak šel do brány Hromas, za nás chytal jen jednou na zimním turnaji v Radotíně a jinak trénuje s béčkem. A kluci mu vůbec nepomohli,“ zlobil se na hráče Radek Skála.

Branky: 46. a 88. Tesařík, 51. a 68. Holeček, 1. Dixa, 11. Malý, 31. Brožek, 37. vlastní Novák, 75. L. Petrů. Rozhodčí: Švagr. ŽK: 3:4. Diváci: 80. Poločas: 4:0.

Týnec nad Sázavou: Hromas – Novák, Hlaváček, Štamberský (46. Sedlák), F. Stibůrek – Vavrek (46. Žížala), Peroutka, Radačovský, Popelka – Orsák (73. Kavoň), Jíša.