STRUHAŘOV – ZDISLAVICE 4:2

 Úvod zápasu patřil Struhařovu, který si vytvořil převahu, ale bez vyložených šancí. Po dvaceti minutách se hosté osmělili a ve 32. minutě otevřeli skóre, když Müller využil zaváhání domácí defenzivy 0:1. Těsně před přestávkou zahodil vyloženou šanci Kocábek, když ho vychytal brankář T. Jankovský.

Domácí postavil na nohy ihned po změně stran Koblasa, jehož centr skončil k překvapení všech v hostující brance – 1:1. Zdislavičtí ale nadále hrozili nebezpečnými kontry a využívali častých chyb v domácí defenzívě. Struhařov přivedl do vedení v 66. minutě důrazným zakončením J. Veselý, aby v 71. minutě domácím dokonale vyšlo střídání. Jana Veselého vystřídal Michálek, ihned si naběhl na přímý kop D. Sysla a rozvlnil síť – 3:1. Jenže ihned po rozehrání snížil Hamalčík na 3:2. V poslední minutě vyslal Kůstka dalekonosný projektil, po kterém si T. Jankovský srazil balón do sítě a tak derby skončilo 4:2.

„Zápas se nám vůbec nepovedl a po tak mizerném výkonu jsme si vítězství snad ani nezasloužili. Hodně nám k němu dopomohl gólman hostí, který pustil některé laciné branky," uvedl po zápase asistent trenéra Struhařova Zdeněk Pessr.

„Je to pro nás nevydařená sezona. Stále nám někdo chybí a na výsledcích je to znát. Buď ze zdravotních, nebo pracovních důvodů. V prvním poločase jsme byli lepším mužstvem, mohli jsme přidat i víc branek. Po změně stran jsme doplatili na zbytečné chyby a soupeř je potrestal," zhodnotil utkání vedoucí mužstva Zdislavic Miloš Král.

Branky: 46. Koblasa, 66. J. Veselý, 71. Michálek, 90. Kůstka – 32. Müller, 72. Hamalčík. Rozhodčí: Bekešský. ŽK: 2:1. Diváci: 100. Poločas: 0:1.

Struhařov: P. Pessr – J. Sysel, D. Sysel, O. Hroch, Kůstka – Koblasa, O. Veselý, Kocábek, Fürbacher (59. Frajták) – Zmek, J. Veselý (71. Michálek).

Zdislavice: T. Jankovský – Novák, Hamalčík, T. Bouček, Bárta, Pecháček, D. Jankovský, Müller, Psota, Lapáček. P. Bouček (84. Oberleutner).

MICHAL ČERVENKA