PRŮHONICE – TEPLÝŠOVICE 2:2

Zápas začali lépe domácí, ale Vošta z malého vápna pálil vedle a Polášek přímo z rohového kopu vyzkoušel kvality Měsíčka. Hosté se následně oklepali a dali o sobě vědět, když Pejšova rána z 25 metrů zasvištěla těsně vedle branky a hlavičku Petra Chomáta z malého vápna gólman Krahulík lapil. Ve 23. minutě přišel první gólový moment. Vošta poslal míč na šestnáctku Krohovi a ten ho z otočky napálil k tyči – 1:0. Následně mohli Teplýšovičtí srovnat, ale hlavičky Petra Chomáta síť za zády průhonického gólmana nerozvlnily. Až v závěru poločasu si naběhl Král na centr Nerada a překonal Krahulíka.

Po změně stran byli aktivnější opět domácí, Mezeiovu ránu ještě vyrazil Měsíček na roh, ale na zakončení Vošty z malého vápna po centru Brázdy již nestačil – 2:1. Průhoničtí byli na koni, měli i další šance, ale Měsíčka už nepřekonali. Naopak v nastavení si na roh Nerada naskočil na zadní tyči střídající Šahin a Teplýšovice braly v Průhonicích bod.

Branky: 23. Kroh, 67. Vošta – 42. Král, 90. Šahin. Rozhodčí: Vácha. Bez karet. Diváci: 60. Poločas: 1:1.

Teplýšovice: Měsíček – Párys, Pavel Chomát, M. Kaňka – Pejša, Černý (85. L. Kaňka) – Nerad, Ottl (79. Šahin), Podhorský (73. Beneš) – Král, Petr Chomát (73. Mládek).