CHOTÝŠANY – JESENICE                  2:2

Do zápasu vstoupili lépe hosté a již v 6. minutě se ujali vedení, kdy po nákopu Beneše ze středu hřiště míč přeletěl Lukáče a osamocený Táčner prostřelil Keseliho. Domácí byli jako opaření, přesto se ve 12. minutě dostal do šance Hanuš, ale po kličce obránci napálil míč do brankáře Jeřábka. Jeseničtí ale neustále kontrolovali průběh zápasu a Trávníčkova střela skončila těsně nad Keseliho brankou.

V 19. minutě se do vyložené šance probíjel Červeňák, za záchranou brzdu zatáhl hostující Muchka a po podražení  domácího hráče se šel předčasně sprchovat. I v deseti hráčích hosté dobře kombinovali a nepouštěli domácí do větších šancí, až na střelu Khandla z 20 metrů, kterou brankář Jeřábek vytěsnil na tyč. Těsně před koncem poločasu opět udeřili Jeseničtí, kdy po dlouhém nákopu od obránce zaváhal Keseli s vyběhnutím a Pytelka s přehledem skóroval.

V poločasové přestávce se v kabině domácích strhla bouřka ze strany trenéra Suchomela a do druhého poločasu vstoupilo na hřiště jiné mužstvo v dresech Chotýšan. Zatlačilo hosty před jejich branku, ale kromě hlavičky Hanuše po centru Červeňáka se domácí do vyložené šance nedostali. Až se v 66. minutě povedl trenéru Suchomelovi tah se střídajícím Říhou, který poslal dva centry na Červeňáka, který nabídkami nepohrdl – 2:2. Až do konce Chotýšanští tlačili, ale vítěznou branku nevstřelili, a tak zápas skončil asi spravedlivou remízou.

Branky: Červeňák 2 – Táčner, Pytelka. Rozhodčí: Kosina. ŽK: 0:1. ČK: 19. Muchka (J). Diváci: 70. Poločas: 0:2.

Chotýšany: Keseli – Lukáč (46. Mleziva), Hampešt, Khandl, Povolný – Hanibal (66. Říha), Kamarýt, Kratochvíl, Šindelář – Červeňák, Hanuš.

MIROSLAV PALEČEK