ŠTĚCHOVICE – BENEŠOV  4:1

V prvním poločase měli více ze hry domácí, ale brankář Capouch hosty dvakrát podržel. A tak udeřilo na druhé straně, když po Štěpánově  nabídce skóroval Večera. Jenže radost Benešova měla jepičí život, když vzápětí domácí srovnali po trestném kopu Vostrým. V závěru poločasu byl nešetrně sražen brankář Capouch, který byl velmi otřesený a ve druhém poločase vystřídal.

Ihned po přestávce domácí Jelínek po dvou identických rohových kopech a hlavičkách defakto rozhodl po výhře Štěchovic. Tu navýšil v závěru po chybě Bohaty Novák.

Trenér Benešova Martin Bárta se po zápase zlobil. „Pokud si budou dělat hráči na hřišti, co chtějí a nebudou plnit úkoly, tak na to budeme doplácet. První půle byla špatná a pozdě jsme dostupovali k hráčům. Sice jsme dali gól po pěkné akci, ale ta byla jediná. Vzápětí jsme inkasovali. Ve druhé půli jsme byli chvíli aktivnější, ale pak dvakrát Ondra Štěpán nepohlídal hráče po rozích a to nás posadilo do kolen. Sice jsme byli do konce aktivnější, ale bez ohrožení branky. V závěru jsme po fatální chybě Bohaty dostali čtvrtý gól."

Branka: 24. Vostrý, 48. a 53. Jelínek, 89. Novák  – 23. Večera. Rozhodčí: Řezáč. ŽK: 3 – Žák, Zoubek, Večera. Diváci: 250. Poločas: 1:1.

Benešov: Capouch (65. Stareček) – Komárek, Hrubý, Žák, Zoubek (53. Bubeník) – Večera, Bredler, Prikner (53. Bohata), O. Štěpán – Němec, Turek.