Úterní (30. srpna) a středeční (31. srpna) odpoledne je vyhrazeno pro 1. kolo Středočeského AGRO CS poháru, ve kterém se představí šest okresních týmů a ve dvou případech se hraje derby.

Dnes od 18:30 nastoupí Jankov (v prvním kole I. B třídy prohrál na hřišti nováčka z Vyšehořovic) proti Poříčí nad Sázavou, které se trápí v Krajském přeboru a ze tří zápasů získalo pouhý bod. Zápas rozhoduje trio Miroslav Garaja - Martin Balík, Daniel Budil.

Ve středu se od 17:30 střetne Sedlec-Prčice s Voticemi. Oběma týmům se start do sezony moc nepovedl a budou si chtít v poháru zlepšit náladu. Sedleckoprčičtí padli v I. B třídě v Teplýšovicích 2:5 a Votice získaly ze tří zápasů I. A třídy jen bod. Zápas rozhoduje jako hlavní Martin Balík s asistenty Petrem Balíkem a Vojtěchem Neradem.

Ve stejný čas a den vyběhnou na vlastní zelený pažit Nespeky, kterým se v nové sezoně nejvíce daří z okresních týmů od I. A třídy do FNL. Získaly již šest bodů ze tří zápasů v I. A třídě, skupině A. V poháru nastoupí proti Kunicím, které, ač jsou od Nespek nedaleko, hrají skupinu B a získaly zatím jen dva body. Zápas rozhoduje Mrázek s asistenty Garajou a Stibůrkovou.

Od 17:30 si bude chtít spravit chuť po špatném začátku (tři porážky) i nováček I. A třídy z Divišova. Ten nastoupí ve středu ve Vlašimi na hřišti Na Lukách proti Kácovu, jenž sestoupil do I. B třídy a hned první zápas s Miřeticemi doma nezvládl a prohrál po penaltovém rozstřelu. Zápas řídí trojice Čermoch – Bartůšek a Velebil.