PRAVONÍN – STRUHAŘOV 0:1

Utkání přineslo kvalitní fotbal s nasazením a hodně zajímavými situacemi před oběma brankami. Hosté vstoupili do zápasu sebevědomě a přesnou kombinací podpořenou výborným pohybem dostali domácí obranu pod tlak, který jim přinesl i několik dobrých gólových příležitostí. Pravonínští kontrovali bojovností a z rychlých protiútoků se dostávali do gólových šancí, které ovšem zmařil buď brankář Pessr nebo nepřesnost na jejich kopačkách. Ve vyrovnaném prvním poločase sice diváci žádný gól neviděli, ale s předvedenou hrou byli spokojeni.
Ve druhém poločase se pokračovalo ve svižném tempu a týmy se snažily aktivní hrou strhnout vítězství na svojí stranu, ale brankáři byli vždy na svých místech. Od 60. minuty měli hosté častěji míč na kopačkách, což potvrdili v 80. minutě, když si naběhl na míč po rohovém kopu J. Sysel a nekompromisně zavěsil hlavou míč pod břevno. Domácí se po inkasovaném gólu do soupeře opřeli a dostali ho v závěru pod trvalý tlak. Po rohu se nejprve dostal do slibné šance střídající Ondrák, ale mířil mimo tyče. V poslední minutě běžel Vlasák sám na brankáře Pessra, ale mířil jen vedle brány. Hosté potvrdili roli lídra soutěže a z Pravonína si tak odvezli plný bodový zisk.

Branky: 80. J. Sysel. Rozhodčí: Mrázek. Bez karet. Diváci: 55. Poločas: 0:0. Pravonín: Doškář – Kodeda, T. Babický, M. Hoch, Hrubeš, Lejček (84. Ondrák), Vlasák, Vaingát (33. Brzek), M. Babický (64. Marek Sibal), P. Hoch, P. Studnička (55. Zavadil). Struhařov: P. Pessr – L. Kaňka (82. Kokstein), O. Veselý, J. Hroch (70. Michálek), O. Hroch, Folprecht, Kaucký, Sysel, Strnad, Zmek, Koblasa.

CHOCERADY – VRCHOTOVY JANOVICE 1:5

Domácí, doplnění o zkušené hráče staré gardy, chtěli vybojovat první body v přeboru, avšak od začátku utkání se jim nedařila kombinace a soupeř aktivním pohybem získával lehce míče uprostřed hřiště. Choceradští tak čelili nespočtu brejkových situací. A tak v 23. minutě napálil odražený míč do branky Hrdlovič. Ve 30. minutě propadla střela zpoza vápna brankáři Müllerovi – 0:2. I domácí se pak dostali k zakončení, ale branku hostů příliš neohrozili. Ve 41. minutě unikl obráncům kapitán Janovic Němec a přidal třetí gól. Domácí J. Kuželka mohl před pauzou snížit, avšak v jasné šanci selhal.
Ve druhém poločase se hra lehce vyrovnala, avšak Choceradům se na polovině soupeře příliš nedařilo. Naopak hosté přidali další branku, z rohového kopu hlavičkou Novotného. Po hodině hry se kombinace podařila i domácím a J. Kuželka se tentokrát nemýlil – 1:4. V závěru propadl míč z rohu hostí na zadní tyč a Rouš uzavřel na 1:5.

Branky: 61. J. Kuželka – 30. a 48. Novotný, 23. Hrdlovič, 41. Němec, 85. Rouš. Rozhodčí: Murgač. ŽK: 2:1. ČK: 90. Kůdela (Ch). Diváci: 50. Poločas: 0:3. Chocerady: Müller – Benák, Veselý (46. Klír), Mařinec, Balvín (54. L. Javůrek), J. Kuželka, Pešta, Kůdela, Tusjak, Kadlec, Šmejkal. Vrchotovy Janovice: Vávra – Trojan, Střihavka (64. Čedík), Slabý, Suchan (62. Lacina), Novotný, Szekér, Zeman, Němec, Rezek (62. Rouš), Hrdlovič.

KAMBERK – PŘESTAVLKY 2:2

Do Kamberka zavítal soupeř, se kterým se domácí v novodobé historii dosud nestřetli. Zápas začal velmi opatrně, po dvaceti minutách sebevědomější hosté zahrozili, nejprve ze skrumáže se míč odrazil od tyče a po chvíli krásnou ránu Pohůnka do šibenice vytáhl Kahoun. Ale i Kamberští zahrozili, když Tulej přehlavičkoval brankáře, ale Mikulanda míč směřující do prázdné brány vykopl.
Druhý poločas začal náporem domácích. Míka nejprve střelou z 22 metrů k tyči vsítil první gól Kamberka v soutěži, aby se za chvíli radovali domácí podruhé, když si míč dlouhém autu, brankář hostí Kučera srazil do vlastní sítě. Následně přidali hosté na obrátkách, přeskupili řady a z tlaku za chvíli srovnali. Snížení zařídil ze skrumáže P. Mrázek a vyrovnání Pohůnek střelou k tyči. Snaha hostů o stržení vítězství na svou stranu byla značná a plná emocí. Domácí ale dokázali první bod v přeboru ubránit.

Branky: 47. Míka, 50. vlastní Kučera – 55. P. Mrázek, 62. M. Pohůnek. Rozhodčí: Černý. ŽK: 1:2. Diváci: 45. Poločas: 0:0. Kamberk: Kahoun – T. Klabík, Adamovský, Dornák, Míka – Berka, Sejk (60. Javorský), Kubů, Tulej, (80. Zachař) – Kosák (71. Babor), Kříženecký. Přestavlky: Kučera – M. Mrázek, J. Mikulanda, Pantoflíček, Kondáš, Tauer (51. Benák), Kačírek, P. Mrázek, M. Pohůnek, Brambora, Sisel.

POPOVICE – SOBĚHRDY 3:6

Po úvodním tlaku domácích přišla v 7. minutě na Popovice soběhrdská studená sprcha trvající do 33. minuty, kdy hosté vstřelili pět gólů. Domácí propadli ve středu hřiště a po banálních chybách se na ně valil jeden útok za druhým. Hosté tak díky dvakrát Fulínovi, jednou Bartíkovi, Vilímkovi a Černému využívali stoprocentně své šance. Opaření domácí hráči i příznivci čekali na vysvobození v podobě poločasové přestávky.
Po ní Popovičtí vyběhli na trávník jako vyměnění. Aktivním fotbalem zmáčkli hosty a v 52. minutě mohli snížit, ale Matuška penaltu po ruce neproměnil. Vypadalo to, že v Popovicích vyschla studna štěstí, což potvrdil z protiútoku J. Bartík, který po hezké kombinaci upravil na tenisových 0:6. Popovice však ukázaly týmového ducha a nechtěly končit s ostudou. Do konce zápasu již hosty nepustili do žádné šance, naopak se sami činili. Kašpar nejprve na zadní tyči napálil míč pod břevno, aby v 63. minutě snížil z druhé penalty na 2:6. A když za chvíli snížil Šach na 3:6, vypadalo to na menší drama. To se konalo však jen částečně, protože domácí po spoustě standardních situací ani z pár pohledných akcí již branku nevstřelili. A tak Soběhrdští, kteří podali velmi dobrý výkon, si vysokou výhru udrželi.

Branky: 55. a 63. (z PK) Kašpar, 66. Šach – 7. Fulín, 13., 21. a 53. J. Bartík, 16. T. Vilímek, 33. Černý. Rozhodčí: M. Šíma. ŽK: 3:3. Diváci: 55. Poločas: 0:5. Popovice: P. Heřmánek – Kropáček, Chmel, Jiří Hovorka, Kašpar, Kaucký (30. Jakub Hovorka), Žížala, Šach, M. Heřmánek, J. Páv, Matuška. Soběhrdy: Oberleitner – Škvor, Fulín, T. Procházka, Černý, Vilímek, Rozehnal, Prikner, J. Bartík, Jonszta, Kuchta.

CHOTÝŠANY – DOLNÍ KRALOVICE 2:3

Do zápasu vstoupili o něco lépe domácí a v úvodu měli lehkou převahu. Jenže Straku v samostatném úniku vychytal Doležal, a tak udeřilo na druhé straně. Aktivní Boček si navedl míč v rohu šestnáctky a skákavou střelou překvapil Drahotu – 0:1. Za deset minut bylo pro Chotýšany ještě hůř, když si Khandl srazil centr do vlastní branky. Do konce poločasu se již nic zásadního nestalo, když hra byla rozkouskovaná s množstvím standardních situací.
Ve druhém poločase byli domácí o mnoho lepším týmem a hnali se za zlepšením skóre. Snížit se jim podařilo v 51. minutě, když pěknou kombinaci s Povolným zakončoval Adam Hanibal do prázdné brány. Poté výborně vypálil z dálky Š. Korecký, ale Doležal tygřím skokem jeho střelu vytáhl ze šibenice. Nakonec se ale přeci jen Chotýšanům podařilo vyrovnat, když opět Adam Hanibal doklepával míč do sítě na zadní tyči. Jenže opět do vedení dostal hosty Bystričan pěknou střelou z šestnáctky, které předcházela chyba domácího obránce. I přes další snahu se již Chotýšanským vyrovnat nepodařilo. A to i přes to, když si Khandl naběhl na roh, ale Doležal jeho tvrdou hlavičku vytáhl na břevno. Nakonec to tedy byly Dolní Kralovice, které si velmi šťastně odvezly všechny body, a to i díky výbornému výkonu gólmana.

Branky: 51. a 67. Adam Hanibal – 16. Boček, 25. vlastní Khandl, 78. Bystričan. Rozhodčí: Hocek. ŽK: 2:2. Diváci: 58. Poločas: 0:2. Chotýšany: Drahota – M. Říha, Š. Korecký, Khandl, Povolný – Adam Hanibal, Vaňkát, Kuthan, L. Sysel – Straka (86. R. Říha), A. Korecký. Dolní Kralovice: Doležal – Bystričan, Dvořák, Prchal, Malina (75. Lebeda), Marušák, Vošický, Roháč, Vrkoslav, Maršoun (81. Mareš), Boček (46. Jelínek).

OLBRAMOVICE – ZDISLAVICE 2:1

Zápas začali lépe hosté, kteří měli na dvě slibné šance, ale obě zlikvidoval brankář Malík. Domácí se poté oklepali a začali na hřišti dominovat. Tlak přetavili ve vedoucí gól ve 35. minutě, kdy se po pěkné přihrávce Tůmy prosadil střelou k tyči Štěpánek. Olbramovice se ještě v závěru poločasu dostaly do několika šancí, ale jejich pokusy vždy minuly branku.
Ve druhém poločase zápas pokračoval ve svižném tempu. Ke konci zápasu si hosté vytvořili územní převahu, kterou zúročili v 84. minutě, když dlouhý aut do pokutového území prodloužil do sítě Kubálek. Olbramovice však nesložily zbraně a vzápětí Šach vysunul Macháčka, který prošel hostující obranou a uzavřel na konečných 2:1.

Branky: 35. Štěpánek, 87. Macháček – 84. Kubálek. Rozhodčí: Rybka. ŽK: 1:2. Diváci: 100. Poločas: 1:0. Olbramovice: Malík – Šípek, Rosol, Košař, Neuberg – Hrstka (90. Vácha), P. Vyskočil, Boukal, Štěpánek – Tůma (66. Macháček), Šach. Zdislavice: Jonáš – Šanda, Hejný, Bárta, Jankovský – Moch, Pecháček, Kubálek, Páv – Kahoun (70. Sedláček), Oberleutner (55. M. Bouček).

POSTUPICE – TRHOVÝ ŠTĚPÁNOV 1:2

V prvním poločase byli lepší domácí a hosty prakticky k ničemu nepustili. Ujali se vedení J. Marešem, který se ocitl po trestném kopu sám na malém vápně.
Druhý poločas se naopak odehrál plně v režii hostů. Domácí totálně odpadli a Štěpánovu darovali oba góly. Nejdříve si dal 61. minutě vlastní gól Řezníček, aby si v 72. minutě nastřelil vlastní ruku v šestnáctce Žížala a Adamec z penalty nedal Kladivovi šanci. Jedinou šanci Popovic ve druhé půli neproměnil Šetek. Utkání skončilo dvojím vyloučením, za domácí šel předčasně do sprch P. Brabenec za šlápnutí na protihráče a hostující M. Jakoubek za vražení hráče v přerušené hře v hromadné strkanici.

Branky: 32. J. Mareš – 61. vlastní, 76. Adamec (z PK). Rozhodčí: Mikolášek. ŽK: 0:3. ČK: 87. P. Brabenec – 87. M. Jakoubek. Diváci: 40. Poločas: 1:0. Postupice: Kladiva – Žížala, Řezníček, Zeman, J. Mareš – V. Vender, V. Brabenec, Slovák, D. Sysel – Šetek, Fürbacher (67. P. Brabenec). Trhový Štěpánov: Netolický – J. Jakoubek, Staněk, Janoušek, Mach – Trpšovský (46. Marvan, 87. Sviták), Lachout, M. Jakoubek, Frühauf (89. Černický) – Červeňák, Adamec.

1. Struhařov⋌ 4 4 0 0 16:3  12
2. Soběhrdy⋌ 4 2 2 0 14:6   8
3. Vrchotovy Janovice ⋌ 4 2 1 1 11:6   7
4. Olbramovice⋌ 4 2 1 1 12:9   7
5. Trhový Štěpánov⋌ 4 2 1 1  6:8   7
6. Popovice⋌ 4 2 0 2 14:12  6
7. Sokol Přestavlky⋌ 4 1 3 0  8:7   6
8. Dolní Kralovice⋌ 4 2 0 2  8:8   6
9. Chotýšany⋌ 4 2 0 2 12:16  6
10. Pravonín⋌ 4 1 2 1 10:3   5
11. Zdislavice⋌ 4 1 1 2  4:4   4
12. Postupice⋌ 4 1 0 3  4:8   3
13. Kamberk⋌ 4 0 1 3  2:18  1
14. Chocerady⋌ 4 0 0 4  1:14  0