TUCHLOVICE – VOTICE 2:1

Na hřišti lídra předvedli Votičtí sympatický výkon, který ale body nepřinesl. Úvod ale byl v domácí režii, Kudela se po špatném ofsajd systému hostů řítil sám na Soukupa, ale lob skončil vedle branky. Vzápětí pálil Fitko také mimo. Po dvaceti minutách se osmělili i hosté, když po centru Šlejmara hlavičkoval Němeček vedle, do stejných míst zamířil i Štork po přihrávce Podhorského. Po půlhodině zase byli nebezpečnější domácí, hlavičku Fitka zázračně vyrazil Soukup a rána Hejduka šla těsně vedle. Ve 34. minutě se již Tuchlovičtí radovali, když se po rohu prosadil hlavou Hadrika.

V úvodu druhé půle přestřelil po kombinaci branku Štork, aby ho na druhé straně napodobil Kudela. V 58. minutě se Votice dočkaly vyrovnání Štorkem, jenž technickou střelou zakončil závar před domácí brankou. Jenže radost Votic vydržela jen pět minut, když si do třetice Kudela sešteloval mířidla a po centru vsítil rozhodující gól. Ve zbytku času si již lídr tabulky těsnou výhru uhájil.

„Na bod jsme měli. První poločas hráli domácí aktivně a Michal Soukup nás podržel perfektním zákrokem. Přesto jsme po tlaku soupeře dostali gól po rohu. Na začátku druhé půle nejprve neproměnil Mára Štork velkou šanci, aby poté vyrovnal. Jenže za chvíli nám po pěkném centru proběhl hráč mezi beky a dal nám gól. V závěru jsme měli náznaky šancí, ale i domácí měli brejky, ale stav se již nezměnil. Je to škoda, opět nás chválili, ale opět jsme prohráli u nich o gól," povzdechl si trenér Votic Martin Bárta.

Branky: 34. Hadrika, 63. Kudela – 58. Štork. Rozhodčí: Mansour. ŽK: 3:0. Poločas: 1:0.

Votice: Soukup – Molčík, M. Budil, Čupr, Šlejmar – Říha, Kolář, Podhorský, Homolka – Štork, Němeček (67. V. Budil).