BENEŠOV B – ČERVENÉ PEČKY 1:1

Zápas průměrné úrovně nepřinesl příliš pohledný fotbal. Domácí drželi více míč na svých kopačkách, ale hosté byly v akcích přímočařejší a nebezpečnější. Úvodní branku již v 9. minutě obstaral domácí Urban, když obral o míč Zeleného a předložil balón Marku Chrpovi, pro kterého již nebyl problém zavěsit do prázdné branky.

Hosté odpověděli několika dobře zahranými rohovými kopy, se kterými si ale benešovská obrana za pomoci brankáře Starečka poradila. Zasloužené vyrovnání přišlo ve 39. minutě, když se po rohu dokázal prosadit agilní Peterka a hlavou z blízka překonal bezmocného Starečka.

Druhý poločas se domácí snažili převážit misky vah na svou stranu, ale dobře organizovaná obrana hostů náporu odolala. A tak největší šanci Benešova měl na hlavě Komárek, který však branku Peček těsně minul. Hosté se dostali také k ohrožení domácí branky, ale Peterka ve dvou velkých šancích nedokázal překonat Starečka.

„Bylo to z naší strany velmi nepovedené utkání. Soupeř byl lepší a my jsme se vůbec nedokázali prosadit. Zklamali mě především hráči, na které jsem nejvíce spoléhal. Kdybychom včera flámovali, pochopil bych důvody špatného herního projevu, takto jsem na rozpacích. Opravdu to bylo mizerné," byl po remíze rozčarovaný z výkonu svých oveček trenér benešovského béčka Petr Slepička a našel i kladné stránky nepovedeného utkání: „Paradoxní je, že Urban, který začal trénovat po zranění před čtrnácti dny, předčil svým nasazením většinu hráčů. Spolu s Komárkem a Starečkem odbojovali nad očekávání slušný zápas."

Branky: 9. Marek Chrpa – 39. Peterka. Rozhodčí: Brožek. ŽK: 1:3. Poločas: 1:1.

Benešov B: Stareček – D. Braný, Komárek, Hronek, M. Balík – Peroutka (46. Janovský), Marek Chrpa (78. P. Balík), Martin Chrpa, Keltner (80. Tlamicha), Voráček – Urban (75. Turek).