DOROST U17

BENEŠOV – CHRUDIM 2:3

V prvním poločase domácí dobře kombinovali a vytvářeli si šance, ale s jejich proměňováním byli na štíru, když Popelka po přihrávce Hampla trefil tyč, Baarievovi a Vondrákovi zkazil radost gólman. A tak přišla 11. minuta a míč po nepovedeném centru Rožka skončil v síti – 0:1. Po půlhodině hry se nejprve Hampl v šestnáctce místo zakončení ukličkoval, aby vzápětí stejnou situaci vyřešil rychle a střelou k tyči – 1:1. V závěru ještě Popelka po kolmici Srba zakončil sólo do brankáře.

Po přestávce začali Benešovští špatně, Plocek ještě dvě velké šance zlikvidoval, ale vzápětí již po závaru kapituloval po zakončení Zikmundy. Vzápětí domácí Popelka opět selhal před brankářem. A tak v 66. minutě po několika brejcích udeřili potřetí Švecem po nedůrazu domácí obrany. Benešovští sice po centru Kratochvíla a hlavičce Tůmy snížili, ale vyrovnat již nestačili, když k němu měl blízko Kořínek, ale po trestném kopu Srba hlavičkoval vedle.

Branky: 31. Hampl, 70. Tůma – 11. Rožek, 45. Zikmunda, 66. Švec. Rozhodčí: Machýček. Poločas: 1:1. Benešov: Budil (26. Plocek) – Kratochvíl, Hájek, Kořínek, Horák (49. Zahradníček) – Hampl, Vondrák – Popelka (59. Tůma), Srb, Průcha (49. Pazdera) – Baariev.

DOROST U16

BENEŠOV – CHRUDIM 4:1

Úvod měli lepší hosté, což vyvrcholilo střelou Boštíka do tyče. To benešovské hráče probudilo a hned se po centru Baštýře a zakončení Štrajta dostali do vedení. Vzápětí Baštýř po sóle ztroskotal na gólmanovi. Chrudimští nehráli špatně, ale v koncovce nebyli úspěšní, když střely Čapka a Marela vyrazil na roh Urban. Ve 33. minutě důrazný Baštýř proměnil v gól přihrávku Krunerta a zvýšil na 2:0. Poté ještě hlavičku Baštýře po centru Štrajta vyrazil gólman na roh.

Po přestávce byli většinou lepší domácí a rychle zápas rozhodli. Nejprve se trefil z první Baštýř po centru Štrajta, aby Krunert po individuální akci zvýšil na 4:0. Poté upadla hra do průměru, ze kterého stálo za zmínku jen snížení hostů po rohu a hlavičce Šikla.

Branky: 33. a 43. Baštýř, 18. Štrajt, 51. Krunert – 67. Šikl. Rozhodčí: Machýček. ŽK: 1:0. Poločas: 2:0.

Benešov: Urban – Klápa (41. Slepička), Dumský, Machač, Fišer (41. Šedivý) – Matoušek, Krunert – Kabíček, Zoubek (51. Mejdrech), Štrajt – Baštýř (78. Rataj).