DOROST U17

MOTORLET PRAHA – BENEŠOV 5:0

V zápase byli domácí agresivnější, důraznější a v koncovce velmi dobří. V prvním poločase hosté podali bezkrevný výkon, ale bezbrankovou remízu drželi až do 27. minuty, kdy Plocka překonal Palečko.

Ve druhém poločase došlo ke změnám v rozestavění hostů, kteří však hned po příchodu z kabin inkasovali, když si lehký míč ze strany hodil brankář Malík do branky. Po třetím gólu domácích, ihned poslal míč do sítě z kruhu Hampl, ale rozhodčí gól neuznal. A tak přišly další dva góly Motorletu. Debakl hostů v závěru nezměnil ani ve vyložené šanci Hampl.

Branky: 27. a 41. Palečko, 57. a 63. Březina, 77. Sloup. Rozhodčí: Hurych. ŽK: 2:0. Poločas: 1:0.

Benešov: Plocek (41. Malík) – Pazdera (36. Hergesell), Kořínek, Zahradníček, Horák – Srb, Hampl – Popelka (60. Budil), Vondrák, Baariev – Tůma (41. Kuželka).

DOROST U16

MOTORLET PRAHA – BENEŠOV 0:2

Zápas mužstev ze špičky tabulky zvládl lépe Benešov, který o výhře rozhodl po přestávce dvěma góly.

Motorlet měl ve velmi dobrém zápase sice mírnou převahu, dostával se do koncovky, ale tam měli domácí špatně seštelovaná mířidla nebo, když už se trefili mezi brankové tyče, tak byl na místě spolehlivý Urban. Hosté podnikali brejkové situace, ale v prvním poločase bez gólového zakončení.

Po přestávce to již přišlo. Ve 48. minutě proměnil penaltu Rataj po faulu na Zoubka, aby o chvíli později vsítil druhý gól Benešova krásnou ranou po centru Štrajta z první Baštýř. Následně se domácí snažili zkorigovat stav, ale to jim hosté po bojovném výkonu nedovolili a slavili tak cennou výhru. 

Branky: 48. Rataj (z PK), 56. Baštýř. Rozhodčí: Hurych. ŽK: 0:1. Poločas: 0:0.

Benešov: Urban – Klápa, Rataj, Machač, Fišer – Matoušek, Šedivý (62. Šedivý) – Baštýř (80. Dumský), Zoubek, Kabíček – Štrajt (69. Hergesell).