VLAŠIM – MOST 2:0

V prvním poločase se diváci ze hry moc nepokochali, ale nějaké šance se urodily. Hosté hráli důrazně a podnikali nebezpečné brejky a jako první zahrozili, ale Wermke kvůli výbornému vyběhnutí Budínského nedokázal přesně zamířit. Domácí odpověděli defenzivním štítem Vebrem, který sice po rohovém kopu na zadní tyči dobře hlavičkovala, ale slabě, takže Mandous v pohodě míč polapil. V 25. minutě zahrozil na druhé straně z přímého kopu Řehák, ale Budínský tvrdou ránu polapil. V závěru poločasu mohl dostat domácí do vedení Matějka, ale ve velké šanci selhal, stejně se vedlo Radošovi. A tak se v prvním poločase diváci branek nedočkali.

Ve druhém dějství zvýšili Rytíři aktivitu, která jim přinesla úspěch. Nejprve však Vopat vřítítí se do šestnáctky Mostu zamířil vedle branky, aby vzápětí na druhé straně čaroval Budínský.

První změna skóre přišla v 55. minutě. Hlavička Bredy po rohu ještě gólem neskončila, ale následný rohový kop již poslal útočník Matějka hlavou do sítě a rozjásal domácí fanoušky.

Most se snažil po inkasované brance tlačit do útoku, ale svěřenci trenéra Petržely v klidu svůj náskok bránili a hrozili z rychlých brejků. Pojistku pro Graffin přidal v 70. minutě po nenápadné akci na zadní tyči Průcha.

V závěru se hosté snažili o zdramatizování zápasu, ale obrana Vlašimi v klidu náskok uhájila.

„Celý zápas jsme hráli na polovině Mostu, ale byli jsme hlavně v prvním poločase strašně nedůrazní ve vyložených šancích. Soupeř byl velmi bojovný, nakopával míče dopředu a byl nebezpečný, ale nakonec to pro nás dopadlo dobře," oddechl si kouč Vlašimi Vlastimil Petržela a dodal: „Soutěž je vyrovnaná. Za tři zápasy jsme udělali čtyři body, za což jsme maximálně spokojeni, a pokud ještě uděláme tři body, tak jsme zachráněni."

Branky: 55. Matějka, 70. Průcha. Rozhodčí: Váňa – Urban, Kubr. ŽK: Vebr, Barák – Fall, Schůt, Avdič, Procházka. Diváci: 455. Poločas: 0:0.

Vlašim: Budínský – Breda, Štochl, Simerský, Nový – Vebr – Radoš, Vopat (57. Gebert), Barák, Průcha (84. Veselý) – Matějka (57. Hejný).

Most: Mandous – Řehák, Avdič, Kotlan (70. Procházka), Maruna – Kurtaj, Koukal, Wermke (23. Danoski), Štefko (67. Schön), Schůt – Fall.