TŘINEC – VLAŠIM 1:3

Zápas začal zostra a na rychlou branku hostujícího Nečase odpověděl po pár vteřinách Joukl po centru Motyčky. Vstup do druhého poločasu opět vyšel Rytířům, když je dostal opět do vedení Vyhnal po rohu Frizoniho. V 63. minutě se podruhé prosadil po úniku Nečas a Vlašim již v klidu (měla i další šance) dokráčela k výhře, když domácí dohrávali od 80. minuty bez vyloučeného Ižvolta.

„Vlašim nám ukázala rozdíl v rychlosti. Naši obránci nestíhali jít do souboje a vyhrát ho," byl zdrcený po zápase trenér Slezanů Jiří Neček, jehož celek utrpěl už čtvrtou domácí porážku.

„Podali jsme velmi dobrý výkon a z několika šancí třikrát skórovali. I o poločase, když byl stav nerozhodný, jsem byl přesvědčen, že se postupem času překlopí na naši stranu. Opět jsme si pomohli gólem ze standardní situace, soupeř musel poté hru otevřít, což našim, rychlým hráčům vyhovovalo a dovedli jsme zápas do vítězného konce," byl šťastný po zápase kouč Vlašimi Martin Hašek a dodal: „Rozdíl mezi námi a Třincem je v typologickém složení. Soupeř měl vepředu vysokého hráče, kterého jsme eliminovali, získávali odražené míče a směrem dopředu jsme byli rychlí a ochotní opakovaně sprintovat, což utkání rozhodlo."

Branky: 7. Joukl – 6. a 63. Nečas, 48. Vyhnal. Rozhodčí: Pechanec – Kubec, Horák. ŽK: Avdič, Čelůstka – Piško, Kavka, Vyhnal. ČK: 80. Ižvolt (T). Diváci: 256.

Třinec: Paleček – Hloch, Reintam, Avdič (54. Bedecs), Stříž – Joukl, Čelůstka (75. Teplý), Motyčka, Janoščín (54. Ižvolt) – Malcharek, Dedič. Trenér: Neček.

Vlašim: Nguyen – Breda, Kavka, Piško, Vondra – Reiter, F. Hašek, Kulhánek, Frizoni (77. Janda) – Nečas (85. Kučera), Vyhnal (82. Jícha). Trenér: M. Hašek.