VLAŠIM – TÁBORSKO                           0:2

Lodivod Táborska naordinoval proti svým bývalým svěřencům taktiku, na kterou domácí hráči nenašli odpověď. Po celé utkání hráči Táborska diktovali hru a z řady gólových situací proměnili dvě. I to stačilo na bezzubou hru Vlašimi, která se za celých devadesát minut téměř nedostala do pořádné šance. Výsledek je nakonec pro domácí ještě milosrdný.
Na začátku zápasu se v první šanci objevil Strnad, který se zcela sám řítil na gólmana Tomu, ale ten vytáhl skvělý zákrok a jisté brance zabránil. V 18. minutě se uprostřed hřiště uvolnil Šimák, kolmicí našel Dobala a jeho pravačka přesně  zamířila k prav tyči.  Vlašim se prosadila až po půlhodině hry, kdy Kocourek z levé strany už překonal gólmana Fryštáka, ale na brankové čáře ho zastoupil jeden z obránců a míč vykopl do bezpečí. V závěru poločasu nejprve vlašimský Putz protáhl střelou Fryštáka a z protiútoku se opět vytáhl Toma, když těžkou střelu Dolejše vytáhl na roh.
Po změně stran domácí pokračovali v nepřesnostech a toho využívali hosté k rychlým brejkům. Ve 49. minutě proběhl vlašimskou obranou  Sladký, ale jeho střela orazítkovala tyč a odražený míč Strnad do sítě nedotlačil. V 62. minutě udeřilo podruhé. Po závaru před domácí brankou se míč odrazil od tyče k Mrázovi, který hlavou zvýšil na konečných 0:2. Hosté měli o deset minut později ještě jednu obrovskou šanci. Šimák využil podběhnutí míče Petrů a postupoval na Tomu. Namísto střely ještě přihrávkou vylepšil pozici Strnadovi. Jenže kanonýr Táborska místo zakončení zvolil kličku vlašimskému gólmanovi a poté mu před opuštěnou bránou Vebr míč skluzem ukopl.
„Zápas jsme zvládli a s výsledkem jsme spokojeni. Jediné, co mne mrzí je, že jsme utkání nerozhodli dříve. Šancí jsme měli dost," uvedl trenér Táborska Roman Nádvorník s tím, že pro něho je Vlašim srdeční záležitost a i přes porážku věří v její záchranu. O to smutnější byl vlašimský trenér Michal Horňák: „Hrálo se o šest bodů a my jsme se o vítězství vůbec neporvali, jako bychom byli v nějaké apatii. O přestávce jsme si řekli nějaké taktické pokyny, ale hráči je vůbec neplnili."

Branky: 18. Dobal, 62. Mráz. Rozhodčí: Adam –  Gallo, Pochylý. ŽK: Putz, Krmpotič, Křeček – Kotrba, Ciferský. Diváci: 381. Poločas: 0:1.

Vlašim: Toma – Vebr, Krmpotič, Petrů, Sudek – Křeček –  Janda, Putz (66. Matějka), Wojnar, Kocourek (75. Průcha) – Jícha. Trenér: Horňák. Táborsko: Fryšták – Sladký, Mráz, Krch, Kotrba –  Kočí, Dobal, Šimák (73. Vukadinovič), Ciferský – Strnad (81. Mach), Dolejš (54. Presl). Trenér: Nádvorník.