HVOZDNICE – VOTICE 2:1

Třináctá minuta byla pro Votice nešťastnou, když po chybné rozehrávce zaplavala střela Tomečka brankáři Soukupovi a míč skončil v síti. Následovaly šance na obou stranách, ale Viskup, Homolka a Šlejmar si vylámali zuby na brankáři Vaňátkovi, na druhé straně si na Soukupa nepřišli Tomeček a Hlava. Až v 41. minutě se nejlépe po rohu orientoval v malém vápně Hromádka a s pomocí teče zvýšil na 2:0.

Ihned po přestávce orazítkoval Mráz tyč Soukupovy branky, aby poté Votice vyvinuly tlak, ale Štork pálil vedle, Kolář nejprve do brankáře a dorážkou trefil Řepku na brankové čáře, trestný kop Čupra lapil gólman. Brejk domácího Plamínka skončila s pomocí brankáře na břevně. V 76. minutě sice hosté snížili Viskupem, ale prohru neodvrátil v závěru Štork, jehož lob skončil vedle.

„Ač jsme prohráli, tak naše hra byla velmi dobrá a kluky musím za předvedený výkon pochválit. Oproti druhému poločasu s Lhotou hráli kombinačně, makali a je škoda, že jsme alespoň bod neodvezli. Bohužel jsme obrovské šance neproměnili, a tak nemáme nic. Hra byla v pořádku, jen musíme trestat chyby soupeřů góly," chválil tým po porážce trenér Votic Martin Bárta, jenž se rychle přesunul na zápas Sázavy, kde nastoupil ve středu zálohy a porazil benešovské béčko 4:0.

Branky: 13. Tomeček, 41. Hromádka – 76. Viskup. Rozhodčí: Kotlár. ŽK: 4:1. Poločas: 2:0.

Votice: Soukup – Šlejmar (62. Němeček), Dušátko,Čupr, Bareš – Kolář – Jonszta (30. Říha), Podhorský, Viskup, Homolka – Štork (83. Sládek).