TÝNEC N. SÁZ. – ŘÍČANY 1:1

V prvním poločase byly lepším týmem Říčany, hlavička Korandy šla ještě vedle, ale ve 13. minutě již Kytka ranou k tyči otevřel skóre. Po dvaceti minutách se domácí probudili, nejprve hlavičkoval Skála po rohu Radačovského do brankáře, aby o chvíli později, opět po rohu, pálil po odraženém míči Stejskal a Mora poslal míč do vlastní sítě. Na druhé straně mohli jít do vedení hosté, ale ze závaru nedotlačili míč do sítě a Fliegel z hranice penalty ještě teď kroutí hlavou, že zamířil vedle. V závěru poločasu se stejně vedlo týneckému Jíšovi z malého vápna.

Po přestávce se role otočily a domácí se tlačili za výhrou. Jenže vstřelit gól je pro ně nadlidský úkol. Závar zakončil Skála slabě, rána Jíši z 25 metrů zasvištěla nad břevnem, Skála po obloučku Orsáka mířil z dobré pozice vedle, Jíša svoji střeleckou krizi nezastavil ani po sóle, když trefil nohy brankáře, Sedlák z odraženého míče přestřelil branku, Stejskal po krásné kombinaci Orsáka se Skálou trefil břevno a „dílo" dokonal Skála, jehož střelu v nastavení vyrazil brankář Černý.

„V prvním poločase jsme nehráli podle představ a byli jsme rádi, že jsme vyrovnali. Ve druhé půli jsme Říčany zatlačili, ale bohužel teď nedáváme góly. Bod je pro nás málo a zkusíme něco urvat v Zásmukách," dodal k zápasu hrající trenér Týnce Radek Skála a povzdechl si: „Potýkáme se s absencí hráčů. Teď nám chyběl Dvořáček, Štamberský, Vavrek a Pazdera. Navíc hrajeme ve středu pohár se Sedlčany a uvidím, koho budu mít k dispozici."

Branky: 22. vlastní Mora – 13. Kytka. Rozhodčí: Hron. ŽK: 2:2. Diváci: 150. Poločas: 1:1. Týnec: Vašák – Sedlák, Jellúš, Peroutka, Kavoň – Voldřich, Orsák, Radačovský (80. Havel), Kolář – Skála, Jíša.