TEPLÝŠOVICE – PRŮHONICE 3:1

Zápas nepřinesl moc fotbalové krásy a jakoby teplejší počasí na hráčích zvýšilo únavu. Čilejší byli ale v prvním poločase domácí, za což byli oceněni dvěma góly. Nejprve unikl po straně J. Dřízal a naservíroval míč nabíhajícímu Královi, jenž nezaváhal. O jedenáct minut později přišla podobná situace z druhé strany, ale tentokrát Královu nabídku přetavil v gól Mládek. Hosté za celý poločas zahrozili jen v závěru, ale z hranice penalty pálili nad.

Ihned po výkopu druhé půle z poloviny hřiště byli hosté ještě v kabině, po dlouhém pasu jim unikl Škvor a Mládek před prázdnou brankou neměl problém zavěsit – 3:0. Domácí měli nadále další šance, ale Podhorský po úniku Krále mířil vedle a osamocený Škvor nepřekonal brankáře. Po hodině hry přestala mít teplýšovická hra šťávu, ke slovu se dostali i Průhoničtí a podařilo se jim po pěkné akci a střele Houzara snížit. Teplýšovické inkasovaná branka neprobudila, když se dostali do přečíslení, tak většinou kazili předfinální přihrávky. A tak mohli hosté zápas zdramatizovat, nějaké centry dostaly do šestnáctky domácích, ale ty obrana s brankářem Babkou ustála a největší šanci, ránu Vinše gólman vyrazil na roh. A tak byli všichni aktéři rádi, když rozhodčí Stádník odpískal konec.

Branky: 23. a 46. Mládek, 12. Král – 62. Houzar. Rozhodčí: Stádník. ŽK: 2:2. Diváci: 50. Poločas: 2:0.

Teplýšovice: Babka – Tůma, Petr Chomát, Pavel Chomát, Nerad – Král, Škvor, Ottl, J. Dřízal – Mládek (86. M. Kaňka), Vosička (51. Podhorský).