KONDRAC – UHLÍŘSKÉ JANOVICE 1:0

Utkání začali lépe domácí, kterým chyběl kapitán Pavlíček a vytvořili si mírnou převahu. A již ve 13. minutě přišel rozhodující moment. Červeňák po průniku po pravé straně trefil centrem ruku soupeře a z penalty se Potůček nemýlil. Domácí měli následně sice více míč na kopačkách, ale na obou stranách viděli diváci velké množství nepřesností. Mužstva zúžila hřiště a tak se o míč po většinu prvního poločasu jen bojovalo. Domácí si přesto vytvořili dvě nadějné situace, ale bombu Pavelky hostující brankář vyrazil a dobíhající Červeňák neprotrhl své gólové prokletí, když z dorážky vysoko přestřelil a hlavička nejlepšího hráče na hřišti Potůčka po centru Borkovce, se otřela o tyč. Hosté zahrozili prakticky jen střelou z hranice penalty, kterou Císař výborně zlikvidoval.

Ve druhém poločase se diváci lepšího fotbalu nedočkali. Kondrac se snažila o druhou branku, ale nepřesností bylo opravdu hodně. Hosté na tom byli podobně a kromě závěrečné desetiminutovky, kdy do šestnáctky Císaře letělo několik nebezpečných centrů, si žádné vyložené příležitosti nevytvořili. Domácí si tak připsali cenné tři body.

„Před zápasem jsem hráčům říkal, že bych byl spokojený s výhrou jedna nula a udrženým čistým kontem. Sice jsme nakonec tímto výsledkem vyhráli, ale spokojený být nemohu. Musím ocenit bojovnost všech kluků, ale fotbalovost nám po většinu utkání chyběla, přestože hosté na tom byli ještě hůře. Pochválit mohu snad jen opět jistého Císaře a výborného Potůčka. Každopádně je vítězství pro nás cenné a věřím, že dá klukům do dalších zápasů větší klid na kopačky," poznamenal po utkání trenér Kondrace Jiří Janouš mladší.

Branka: 13. Potůček (z PK). Rozhodčí: Benák. Diváci: 80. Poločas: 1:0.

Kondrac: Císař – Tichý, Budil, Kubín, Pohorský – Červeňák, Pavelka, Borkovec, Šanda (56. Pazdera) – Potůček, Beránek (90. Kříž).