MNICHOVO HRADIŠTĚ – POŘÍČÍ NAD SÁZAVOU 3:0

V úvodních deseti minutách měli hosté tlak, ale Rejhon ani Trpišovský nedotáhli akce do zdárného konce. Následně sice měli Poříčští více míč na kopačkách, ale byli to domácí, kteří šli do vedení nádherným gólem Maryšky. „To byl gól roku. Od střídaček poslal míč hráč na roh velkého vápna a tam Maryška z voleje trefil míč do vzdálenější šibenice," popsal první gól asistent trenéra Poříčí Pavel Borovec.

Poté měli sice hosté převahu, ale na hrbolatém hřišti jalovou. Naopak domácí dali v závěru dva slepené góly. No dali, hodně jim pomohli hostující hráči. „Před druhým gólem se míč po střele odrazil od zad našeho hráče do protipohybu brankáře a třetí jsme si dali sami, když malou domů Vojty Balaty, netrefil brankář Aleš Tlamicha a míč se došoural do branky," popsal kuriózní trefy Borovec a podotkl: „Podali jsme špatný výkon. Nic jsme nevymysleli a domácím stačil k bodům bojovný výkon."

Branky: 33. Maryška, 84. Tomašov, 85. vlastní V. Balata. Rozhodčí: Pospíšil. ŽK: Krejza, Maryška – Žák. Poločas: 1:0.

Poříčí: Tlamicha – Verner, Křivohlavý (43. Hašek), Vacek, Vosáhlo – Žák, Peroutka (70. V. Balata) – Pohorský, Rejhon, Páv – Trpišovský.