HRADIŠŤKO – POŘÍČÍ NAD SÁZ. 3:2

Úvodní půlhodina vyzněla pro hosty. Více drželi míč na svých kopačkách a vepředu byli nebezpeční. Hlavička Kyselky po trestném kopu Haška šla vedle, stejně skončila i střela Vlčka. Domácí se do hry moc nedostali, ale měli dva nebezpečné brejky, střelu Kvíčaly z úhlu vyrazil Kumšta a podruhé brankáře Poříčí zastoupil Šrom na brankové čáře po úniku Brahimiho. V 21. minutě udělali rychlý brejk hosté a po přihrávce Havlíčka rozvlnil síť Pohorský. Domácí byli překvapeni, ale dostala je do hry chybná rozehrávka stopera Kyselky, jenž „namazal" míč na nohu Rodka a futsalista Benaga si již v koncovce věděl rady.

Ihned po přestávce předvedli domácí krásnou akci – Rodek vysunul Brahimiho a Dvořák uklidil míč do prázdné branky. Jenže Havlíček krásně z trestného kopu vyrovnal. Následně mělo Hradišťko více šancí na gól, ale nakonec jim pomohl obránce Poříčí Křivohlavý, jenž na zadní tyči neštastně uklidil míč do vlastní branky. V hektickém závěru se již hostům nepodařilo vyrovnat.

„V první půli jsme hráli výborně a dobře kombinovali. Jen škoda, že jsme po vedoucím gólu domácím darovali vyrovnání po chybě stopera. Druhá půle již nebyla z naší strany dobrá. Rychle jsme inkasovali a i když jsme krásným gólem z trestného kopu vyrovnali, tak soupeř po naší vlastní brance asi zaslouženě vyhrál," řekl po utkání smutný hrající trenér Poříčí Zdeněk Šrom.

Branky: 31. Rodek, 47. Dvořák, 65. vlastní Křivohlavý – 21. Pohorský, 53. Havlíček. Rozhodčí: Malý. ŽK: 4:3. Diváci: 60. Poločas: 1:1.

Poříčí nad Sázavou: Kumšta – Křivohlavý, Šrom (56. Vojta), Kyselka, Šindelář – Bouška (52. J. Páv), Havlíček, Hašek (71. Hanzal, 86. Kubů), Pohorský – Vlček (52. Pavlečko), Šimáček.