VELKÝ OSEK – TÝNEC NAD SÁZAVOU 2:3

Týnečtí odjížděli na půdu posledního týmu tabulky, kde chtěli naplno bodovat. Zpočátku se dostávali do nadějných příležitostí, ale Horký, D. Kopta ani Mach se neprosadili. A tak udeřilo na druhé straně. Mach podrazil v šestnáctce protihráče a Adamec z penalty otevřel skóre. Domácí se však z vedení dlouho neradovali. Horký po přihrávce Dvořáčka hlavou vyrovnal.

Na začátku druhého poločasu Stejskal po samostatné akci střelou podél gólmana poslal Týnec do vedení. Další šanci promarnil Horký, který po přihrávce Haška v tutovce poslal míč vedle domácí branky. Na druhé straně byli domácí blízko vyrovnání, ale v cestě jim stálo břevno. Uklidnění do řad Týnce přinesla třetí branka D. Kopty. Pojistku mohl přidat v 80. minutě Horký, ale mířil vedle. Hosté nakonec mohli o výhru přijít. V 90. minutě si vsítil vlastní gól Dvořáček a v nastavení domácí nastřelili tyč.

„S herním projevem jsem nespokojený, ale důležité jsou body. Utkání se nevyvíjelo podle našich představ. Přizpůsobili jsme se soupeři a hra podle toho také vypadala. Doufám, že příští týden se herně zvedneme," zhodnotil utkání hrající kouč Týnce Radek Skála.

Branky: 18. Adamec, 90. vlastní Dvořáček – 27. Horký, 46. Stejskal, 68. D. Kopta. Rozhodčí: Michal. ŽK: 1:4. Diváci: 50. Poločas: 1:1.

Týnec: Vašák – Hašek, Vavrek, Mach (28. Kolář), Dvořáček – Stejskal, Radačovský, D. Kopta, F. Kopta (76. Koubek) – Skála (88. Souček), Horký.