SEDLEC-PRČICE – DALEKÉ DUŠNÍKY 3:3

Začátek utkání poznamenal silný déšť a také zranění domácího brankáře Chylíka, který si při podklouznutí poranil lýtko a musel být v bráně vystřídán navrátilcem po zranění Hedvíkem. Ten se svého úkolu zhostil na výbornou a dokázal, že se v bráně rozhodně neztratí. Všemu však předcházela branka domácích – Kotva nacentroval a Davídek levačkou z jedné uklidil těžký míč zkušeně za tyč.

Ve druhém poločase se začali osmělovat také hosté a hned potrestali okénko v nově utvořené domácí obrany, když po centru nedal útočník hlavou Hedvíkovi šanci. Vzápětí se však radovali Sedleckoprčičtí. Po výkopu Hedvíka, poslal obránce hostů špatnou „malou domů" a míč skončil překvapivě v síti – 2:1. Netrvalo dlouho a hosté dvěma slepenými góly skóre otočili. V posledních sekundách však napřáhl ze střední vzdálenosti Prchlík a vyrovnal na konečných a zasloužených 3:3.

Branky Sedlce-Prčice: Davídek, vlastní, Prchlík. Poločas: 1:0.

Sedlec–Prčice: Chylík (10. Hedvík) – Raček, Sedláček, Mára – Müller Pavel, Prchlík, T. Pištěk (46. F. Müller), Kobliha, Kotva – Davídek, Kabíček (46. Rataj, 70. Bouška). 

PAVEL KOBLIHA