Petr Chomát, Teplýšovice (Teplýšovice – Chotýšany 0:3): „Ve všech směrech byly Chotýšany lepší a zaslouženě jsme prohráli. Přístup některých našich hráčů byl katastrofální. Výkon v minulém zápase v Sedlci-Prčici se nedá s Chotýšany srovnávat a jakoby nastoupilo v našich dresech jiné mužstvo. O půlce jsme si o tom popovídali a stejně to nepomohlo. Prohrát můžeš, ale musíš nechat na hřišti všechno, to bohužel u některých našich hráčů nebylo."

Ivan Suchomel, Chotýšany: „Zápasy a hra s Teplýšovicemi se nám vždycky dařily, ať již byl výsledek jakýkoliv. Potřebovali jsme z posledních tří utkání uhrát jeden bod na záchranu, takže jsme šli do zápasu poměrně v klidu. Kluci, přestože nám chyběl Jirka Kamarýt, přistoupili k zápasu slušně, nenechali se překvapit kolmými náběhy, které mají Teplýšovice nebezpečné a byli jsme nebezpeční i dopředu. Soupeř nám taky hodně pomohl, že chtěl jen útočit a my jsme měli spoustu prostoru v záloze. Přestože nám předfinální fáze trošku haprovala, tak bylo otázkou času, kdy se dostaneme ke slušné šanci. První jsme nedali, ale další dvě do konce poločasu proměnili, a pak už jsem věřil, že to dobře dopadne. Jsem spokojený. Po průseru v Kondraci si asi kluci uvědomili, že takhle se hrát fotbal nedá, musí se na hřišti i běhat a hrábnout na dno sil. Ověřili si tak, že hrát se dá s každým."

Jiří Janouš ml., Kondrac (Kondrac – Zdislavice 1:1): „Hrálo se před krásnou návštěvou, první poločas byl ovšem z naší strany velmi špatný. Hosté dokázali držet míč, nám chybělo nasazení, pohyb i sebevědomí, a tak jsme se nedostali k tlaku, který bychom si představovali. Ve druhém poločase jsem již byl velmi spokojen, byli jsme herně výrazně lepší, ale opět jsme nedokázali proměnit několik jasných gólových šancí. Je to stále stejná písnička, na druhou stranu i hosté zahodili tři tutovky a tak z remízy neděláme tragédii. Suverénním výkonem se prezentoval rozhodčí Borek."

Dušan Krása, Zdislavice: „Bylo to klasické bojovné derby. Troufám si říci, že jsme byli v prvním poločase lepším týmem, za což jsme byli odměněni gólem Romana Filipa. Ve druhém poločase Kondrac zlepšila hru, byla lepší a přišlo vyrovnání. Přesto jsme uhráli bod venku, takže jsem spokojený. Musím kluky pochválit, že uválčili bod, který by nám měl stačit k záchraně v soutěži."

Jan Kofroň, vedoucí mužstva Chocerad (Chocerady – Zbraslavice 1:1): „Utkání asi pro diváky nebylo moc atraktivní, bylo hlavně o bojovnosti. Mám radost z výkonu některých mladých hráčů, je vidět, že jsou dobrým příslibem do budoucna. Vzhledem k průběhu zápasu je remíza asi spravedlivá."

Petr Novotný, Nespeky (Nespeky – Bílé Podolí 0:0): „Do utkání jsme vstoupili aktivně, ale to nám vydrželo jen do dvacáté minuty. Bílé Podolí hru vyrovnalo a tento průběh pokračoval až do konce utkání. Soupeř mě překvapil  běhavým, důrazným a kvalitním fotbalem a zaslouženě si odváží bod. Nemám klukům co vytknout, chtěli, bojovali, ale na víc, jak na ten bod to nebylo. Teď už se musíme soustředit na příští  domácí zápas opět s kvalitním mužstvem Sázavou."