U17

BENEŠOV – METEOR PRAHA 0:0 PK 3:4

V prvním poločase byli nebezpečnější hosté, kteří se po dlouhých nákopech na důrazné útočníky dostávali do zakončení, ale brankář Šimáček ve třech případech (Souček, Přibyl a Láf), výborně zasáhl. Domácí nehráli špatně, nechyběl jim důraz, nasazení ani presink, ale do koncovky se pořádně nedostali.
Po přestávce se obraz hry změnil, domácí uzamkli hosty na jejich polovinu a přicházely šance hlavně po standardních situacích. Jenže Maršík hlavičkoval z malého vápna mimo, Peštovu ránu po závaru a Maršíkovu hlavičku brankář kryl a Pohorský z hranice šestnáctky trefil tyč. A jelikož byli hosté ve druhé půli neškodní, šlo se na penalty, na které i podruhé Benešovští prohráli, tentokrát 3:4.

Rozhodčí: Poláček. ŽK: 1:3.

Benešov: Šimáček – Toupal, Maršík, Dvořák, Sládek (66. Šmíd) – Pohorský (69. Hampl), Filip – Říha (41. Pešta), Sirotek, Linhart (47. Korecký) – Zamrzla (75. Platil).

U16

BENEŠOV – METEOR PRAHA 1:3

Celý zápas měli hosté převahu, ale v prvním poločase ji vyjádřili jen jednou brankou, na kterou domácí zareagovali z ojedinělé šance, když po faulu na Zahradníčka proměnil penaltu Vilímek. Po přestávce již Meteor zkvalitnil zakončení a dvěma góly rozhodl o zasloužené výhře.

Branka Benešova: Vilímek (z PK). Rozhodčí: Poláček. Poločas: 1:1.

Benešov: Plocek – Pazdera, Kořínek, Vilímek, Bareš – Srb, Hampl, Vondrák – Blažejovský, Popelka – Zahradníček. Střídali: Baariev, Starý, Horák.