Teplýšovice – Průhonice 1:1 (0:0) PK 5:6

V prvním poločase branka nepadla. „Byli jsme lepším mužstvem, ale dvě vyložené šance jsme neproměnili. Kvalitní soupeř se nedostal do ničeho,“ podotkl k prvnímu dějství Roman Sedlařík.

Na začátku druhého dějství dostal hosty do vedení Veverka, aby v 72. minutě srovnal stoper Kamenský. „Průhonice na nás nastoupily s větší vervou, zatlačily a vstřelily vedoucí gól. Poté jsme se oklepali, měli šance a zaslouženě vyrovnali. V penaltové loterii jsme bohužel prohráli,“ dodal teplýšovický kouč k druhému dějství a penaltovému přídavku, který prohráli domácí po šesté sérii.

Teplýšovice nakonec skončily na šestém místě. „Jsem spokojený, i když jsem si před sezonou myslel na umístění do třetího místa. Úroveň prvních pěti týmů I. B třídy se ale rapidně zvýšila oproti dřívějším sezónám. Šesté místo s průměrem 23 let je asi maximum naší úrovně,“ říká k umístění Roman Sedlařík a odtajňuje, proč není pozice lepší: „S klukama se pracuje dobře, ale výsledky nebyly vždy, takové jako bych si představoval. Mančaft umí dobře trénovat, ale nepřetaví to do zápasů, ve kterých nám hlavně chybí větší zkušenost.“ 

Branky: 72. Kamenský – 49. Veverka. Rozhodčí: Ježek. Teplýšovice: Franěk – J. Dřízal, Kamenský, Kubálek, Stěhule (62. Mládek) – Hruška (73. Šahin), Maršoun, Pejša, Vyhlídal – T. Klabík, Král.