Turnaj se hrál ve dvou skupinách po pěti každý s každým a poté zápasy o umístění. Hrálo se 4 + 1, 2 x 10 minut na dvou hřištích, o poločase se týmy vystřídaly a výsledky se sečetly. Pořadí ve skupině rozhodoval počet vstřelených branek, což byla pro Vlašimské novinka, ale nakonec se s ní popasovali parádně, když ve skupině, kterou vyhráli, nastříleli neuvěřitelných 82 branek (druhý celek 44), to znamenalo, že každou minutu vstřelili gól. Skóre měli rytíři 82:12.

Výsledky Vlašimi ve skupině: Kunice 26:4, Drozdov 22:0, Kralupy 19:6, Pečky 15:2.

Druhou skupinu vyhrálo Kladno v konkurenci týmů – Kutná Hora, Sedlčany, Straky a spojený tým Černolic s Lety.

Finále

VLAŠIM – KLADNO 7:5

Před početnou diváckou kulisou si dva nejlepší týmy nic nedarovaly. Kladno bylo velmi důrazné a střílelo většinou z větší vzdálenosti. Domácí se s tím nemohli v prvním poločase vyrovnat a prohráli o dvě branky. Po přestávce se rytíři zlepšili, více bojovali a odměnou jim bylo otočení výsledku na 7:5.
„Bylo to velmi vyrovnané utkání, fyzicky náročné, ale po posledním hvizdu rozhodčích byla vidět velká radost a úleva, že jsme v konkurenci nejlepších týmů středočeského kraje obstáli. Moc všechny chválím, kteří se na úspěchu podíleli. Byla to taková sladká třešnička na dortu, kterou jsme zakončili velmi úspěšné působení v mladší přípravce," byl dojatý z úspěchu trenér Petr Kotora.

Za Vlašim nastoupili hráči: Kameník Šimon, Cettl Martin, Říha Ferda, Fialová Zuzka, Pajk Lukáš, Vopálka Filip, Filip Štěpán, Kotora Jan, Rytina Jan, Zachoval Matěj, Houdek Lukáš, Sklenička Michal a Poustka Jan. Trenéři: Petr Kotora a Miloš Filip.

PETR KOTORA