POŘÍČÍ NAD SÁZAVOU – OSTRÁ 0:2

V Ostré působí i Petr Mikolanda, bývalý mládežnický reprezentant a ligový hráč Žižkova, Mladé Boleslavi a anglického West Hamu United, kterého v kariéře zabrzdila závažná nemoc, jenž mu již neumožnila hrát profesionální fotbal. Hraje alespoň na amatérské úrovni, ale proti Poříčí nenastoupil. „Je výborný a škoda, že nemohl přijet, měl horší testy spojené s prodělanou nemocí, tak nechtěl riskovat," posteskl si trenér Ostré Jaroslav Tesař, jenž se opět vrátil na bývalé působiště, i když jen na umělou trávu v Benešově a dovezl na zápas jen dvanáct hráčů.

To Poříčí na tom bylo ještě hůře, muselo kvůli absenci několika hráčů, odehrát zápas bez střídání. Od začátku měla Ostrá více v držení míč, ale šancí bylo na obou stranách stejně, ale jalovější v koncovce bylo Poříčí. V prvním poločase nepřekonali bratři Pávové v sólech brankáře a po přestávce znovu Ondřej Páv a hlavně Braný v tutovkách brankáře nepřekonali. Soupeř byl v zakončení lepší, když i se štěstím dvakrát skóroval. V prvním dějství střelu z voleje tečoval zády do vlastní brány Kyselka a ještě dvě vyložené šance hostů gólem neskočily, když jednu vychytal Tichovský. Po přestávce skončila teč na malém vápně po rohu a střele pod břevnem poříčské branky. Další dvě příležitosti skončily vedle poříčské branky.

Rozhodčí: Konvička. Poločas: 0:1.

Poříčí nad Sázavou: Tichovský – Křivohlavý, Kyselka, Vojta, Braný – Pohorský, Pavlečko, R. Říha, J. Páv – Šimáček, O. Páv.